ACNEWS

2023. September 23.   |   Tekla napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Halálos áramütés ért egy kismamát telefontöltés közben

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Csak telefonálni akart - de végül belehalt.
Hirdetés
Ad image

A nő a terhessége kilencedik hónapjában járt. A fürdőszobában akarta feltölteni a mobiltelefonját, de egy hibás hosszabbítót használt. A kábelt több helyen is ragasztószalag fedte. A nő ráadásul mezítláb volt, de azt nem tudni, hogy a lába vizes lett-e a fürdőben.

Tragikus baleset történt a kelet-brazíliai Campina Grande városában. A terhessége végén járó 17 éves Jennifer K. és gyermeke életének egy áramütés vetett hirtelen véget. Jennifer és férje nagyon várták már, hogy megszülessen az első közös gyermekük – írja a blick.ch.

A férj a rendőrségnek elmondta, hogy a tragikus napon sikolyt és hangos zajt hallott. Azonnal a fürdőszobába sietett, de a felesége már eszméletlenül feküdt a padlón. Amikor megpróbált segíteni neki, hirtelen őt is áramütés érte. Amikor végül megérkeztek a mentősök, már késő volt. Jennifert és kisbabáját is a helyszínen halottnak nyilvánították .

A 17 éves lány a férjével és annak édesanyjával élt együtt. Utóbbi egy helyi tévécsatornának elmondta, hogy a pár nagyon izgatott volt a baba miatt, és már felállítottak egy kiságyat is a szobában. A szülésre a hónap végén került volna sor. Az anyós vigasztalhatatlan: „Olyan volt nekem, mintha a lányom lett volna.”

A rendőrfőnök elmondta, hogy az esetet jelenleg balesetként kezelik. Azonban minden halálos baleset után szokás szerint vizsgálatot indítanak – tette hozzá.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés