ACNEWS

Halálos szúrást kapott a gazdája életét megvédő kutya

Az állat gazdája jelenleg az intenzíven tartózkodik.

Hirdetés
Ad image

Az állat gazdája jelenleg az intenzíven tartózkodik.

Vasárnap hajnalban a csepeli Vasas utcában egy férfiba kutyasétáltatás közben kötött bele egy ötfős társaság. A vita hamar elfajult, a brigádból ugyanis ketten azonnal kést rántottak, és egyikük a férfit, míg másikuk a kutyát támadta meg. A késelés után a társaság elmenekült, és magára hagyta a kutyát és a gazdáját, akit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba. A négylábú nem élte túl a támadást – írja a Bors.

„Szegény kutya azonnal a gazdája védelmére kelt, próbálta megóvni, és azok a szörnyetegek azonnal leszúrták, míg a srác hat szúrást kapott” – mondta a napilapnak egy helyi lakos.

A környékbeliek elmondták, hogy a férfit azonnal kórházba kellett szállítani, míg a kutyát a rendőrség vitte el, ahol vélhetően boncolásnak vetik alá a tetemét.

Információink szerint a támadók a késelés után egyszerűen hazamentek, de nem sokkal később a tetthelytől nem messze álló otthonukban elkapták a rendőrök.

„Az esettel kapcsolatban a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai percekkel később a helyszín közelében öt embert fogtak el és állítottak elő, elszámoltatásuk folyamatban van” – közölte a BRFK.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés