ACNEWS

Halálra éheztették a 2 éves kisfiukat a szörnyeteg szülők

A tragikus sorsú kisfiú szülei hosszú évekre rács mögött maradnak/fotó: RTL
A tragikus sorsú kisfiú szülei hosszú évekre rács mögött maradnak/fotó: RTL
A kicsi Mátét szülei hónapokig verték, kínozták, végül meghalt.
Hirdetés
Ad image

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés és négy rendbeli kiskorú veszélyeztetése miatt állították bírósági elé tegnap az ötgyermekes csepregi szülőket. Az előkészületi ülésen a 26 évesanya elismerte a bűnösségét, de nem mondott le a tárgyaláshoz való jogáról.

A 28 éves férje nem ismerte el a bűnösségét, így július 6-án folytatódik a tárgyalás a Szombathelyi Törvényszéken.

Az RTL Híradó információi szerint a tragédia tavaly februárban történt, a kis Máté holttestét az apa találta meg. Órák óta halott volt. Bár a felesége megpróbálta újraéleszteni a kicsit, esélye sem volt rá.

Máté nagyobb testvérei éppen óvodában voltak, a legkisebb gyerek pedig otthon, az anyjával. A tragédia után az apa öngyilkos akart lenni, de nem sikerült. A rendőrség a szülőket őrizetbe vette, a bíróság pedig mindkettőt letartóztatta.

Kiderült: a tragikus sorsú kisfiú elképesztő sokat szenvedett. Szülei hónapokig verték, kínozták, éheztették. Minderre az sem lehet elfogadható magyarázat, hogy az anya enyhe fokú értelmi fogyatékossággal rendelkezik – adta hírül a 24.hu.

Ahhoz bezzeg volt elég esze, hogy a gyámhatósági szakemberek érkezése előtt a férjével kifessék a házat, a gyerekeket óvodába vigyék. Mintha minden a legnagyobb rendben lenne náluk. Ezzel még a gyámhatóságot is sikerült megtéveszteniük.

Az AcNews információi szerint a kicsiket most nevelőszülők gondozzák.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés