ACNEWS

Halálra késelt férfit találtak a csepeli kenyérgyárban

Társai megölték és kifosztották a gyanútlan fiatalembert fotó: police.hu
Társai megölték és kifosztották a gyanútlan fiatalembert fotó: police.hu
Halálra késelték és gátlástalanul kifosztották a 21 éves fiatalembert, gyilkosai beismerő vallomást tettek.
Hirdetés
Ad image

Az életvédelmi nyomozók őrizetbe vették a feltételezett tettest és bűntársát, előbbit a bíróság le is tartóztatta. A police.hu közleménye szerint kaszáló munkások egy bomló holttestet találtak a használaton kívüli, volt csepeli kenyérgyárban. Miután a nyomozók azonosították az eltűntként keresett elhunytat, s a nyomozás azt állapította meg, hogy a fiatal férfit nyáron ölték meg. A rendőrség augusztus óta kereste őt.

Mivel felmerült a bűncselekmény gyanúja, az eljárásba bekapcsolódott a BRFK Életvédelmi Osztálya. A széleskörű adatgyűjtés eredményeként a nyomozók szeptember 22-én előállítottak két fiatalembert. Kiderült, a 20 éves Sz. Bence és a 25 éves Sz. Krisztián július 20-án éjszaka a későbbi áldozattal együtt autózott a csepeli gyárterülethez. Ott Sz. Bence megkéselte a 21 éves fiatalembert.

A BRFK Sz. Bencét emberölés bűntett, míg társát, Sz. Krisztiánt, aki tudott a gyilkosságról, de nem értesítette a hatóságot, bűnpártolás miatt hallgatták ki. Lakásaikon megtalálták az áldozat telefonját, laptopját, iratait és más értéktárgyait. Sz. Bence otthonában pedig megtalálták az elkövetéshez használt, még mindig véres kés is előkerült.

Mindkét gyanúsított beismerő vallomást tett. A BRFK nyomozói őrizetbe vették őket, a bíróság pedig elrendelte Sz. Bence letartóztatását, illetve Sz. Krisztián bűnügyi felügyeletét.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés