ACNEWS

Halott bácsikáját tolta be a bankba kölcsönért

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Egy nő kerekesszékbe rakta a halott bácsikája testét, majd begurult vele a bankba, hogy kölcsönt vegyen fel. Kitalálják mi történt?
Hirdetés
Ad image

A napokban tettek közzé egy videót amin a nő beszélget a férfival a bankban, és megpróbálja rávenni, hogy írjon alá egy dokumentumot. Egy 17 ezer brazil reálos (körülbelül 1,2 millió forint) összegű kölcsönről volt szó.

„Paulo bácsi, hallasz engem? Alá kell írnod” – mondta a nő a 68 éves kerekesszékben ülő (halott) férfinak. Egy másik nő – feltehetően egy banki alkalmazott – lefilmezte a helyzetet, és azt mondta, hogy szerinte a férfi nincs jól. A banki alkalmazottak ezután hívták a mentőszolgálatot, akik megállapították, hogy a férfi meghalt.

Az első vizsgálatok cáfolják a nő állítását, miszerint a bácsikája a bankfiókban halt meg. A jelentés szerint a férfi tarkóján hullafoltok voltak, ami arra utal, hogy fekve halt meg. A hullafoltok a bőr olyan feltűnő elszíneződései, amelyek a halál után a test bizonyos területein jelennek meg, és a vér gravitáció miatti süllyedése okozza – írja a krone.at.

Ha a bankban halt volna meg, akkor a rendőrség szerint ezek a lábán lettek volna, mivel kerekesszékben ült. „Megpróbálta meghamisítani az aláírását. Már holtan érkezett a bankba” – mondta Fábio Luiz Souza rendőrtiszt.

A nőt letartóztatták és, most csalással elkövetett lopás kísérlete és testrablás miatt folyik ellene nyomozás. „Kutatásaink szerint a nő valóban rokona a férfinak. 22 éves pályafutásom során még soha nem láttam ilyet” – mondta Souza.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés