ACNEWS

Harry herceg cserben hagyta katonatársait

A királyi családból kivált Harry meglepő kijelentései után, - miszerint tucatnyi tálib halála szárad a lelkén, és még büszke is rá – most megszólalt a brit védelmi miniszter is.

Hirdetés
Ad image

A királyi családból kivált Harry meglepő kijelentései után, – miszerint tucatnyi tálib halála szárad a lelkén, és még büszke is rá – most megszólalt a brit védelmi miniszter is.

Harry herceg nemrégiben az önéletrajzi könyvében írta le, hogy a katonai szolgálata során több tálibot is lelőtt, emiatt pedig egy percig sem volt lelkiismeret furdalása, hiszen egyszerű csatatéri bábuknak tekintette őket.

A kijelentésén többen is megbotránkoztak, hiszen emberi életekről van szó. Az 52 éves Ben Wallace parlamenti képviselő úgy nyilatkozott, hogy Sussex hercege cserben hagyta egykori hadseregbeli bajtársait, amikor felfedte gyilkosságainak számát az önéletrajzában.

„Őszintén szólva azt gondolom, hogy az eredményekkel dicsekszik. Eltorzítja azt a tényt, hogy a hadsereg csapatjáték. Ez egy csapatos vállalkozás. Nem az a lényeg, hogy ki tud többet lőni. Ha arról kezdesz beszélni, hogy ki mit csinált, akkor cserben hagyod a többi embert. Azzal nem leszel jobb, mert megtettél valamit, amit ők nem” – idézte a védelmi minisztert a Daily Mail.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés