ACNEWS

Harryt és Meghant senki nem akarja szomszédjának

Meghan Markle Fotó: Youtube / Ellen Degeneres Show
Meghan Markle Fotó: Youtube / Ellen Degeneres Show
A hercegi pár már hónapok óta mondogatja, hogy költözni akarnak, de jó pár embernek egyáltalán nem tetszik ez az ötlet.
Hirdetés
Ad image

Közel kilenc hónappal ezelőtt röppent fel először a pletyka, hogy Harry és Meghan szemet vetett egy házra az exkluzív Hope Ranch negyedben, alig 16 kilométerre Montecitótól, ahol jelenleg laknak. Egyelőre nem történt ezügyben előrelépés, de a puszta gondolat, hogy a pár beköltözhet a környékükre, sok álmatlan éjszakákat okoz az ott lakóknak.

Egy ingatlanügynök most elárulta, hogy az aggódó lakosok folyamatosan hívogatták, hogy elmondják neki félelmeiket, hogy a házaspár és a biztonsági csapatuk megzavarja a nyugalmukat.

„Az emberek, akik telefonálnak, nem akarnak semmilyen változást, és nem akarják a nagy felhajtást. Azt akarják, hogy a házaspár Montecitóban maradjon, és ne vonja Hope Ranchre a figyelmet” – mondta az ingatlanügynök.

Hope Ranchban az ingatlanárak magasak. Egy birtok a gazdag közösségben, amelyhez egy country klub, egy golfklub, teniszpályák és lovas utak is tartoznak, 22,5 millió dollártól (kb. 7 és félmilliárd forint) felfelé kerül. A szomszédok esküsznek, hogy láttak már Meghant a tengerparti külváros magánstrandján, ahova csak három közút vezet.

A szomszédok aggódnak, hogy Harry és Meghan hatalmas felhajtást okozna, ha a Hope Ranchre költöznének. És hogy a biztonsági csapatuk ezután lezárná az utakat és elzárná a túraútvonalakat, amikor ők ketten kint vannak.

Harry jelenleg a kaliforniai Montecitóban él feleségével és két gyermekükkel, Archie-val és Lilibettel. Egy elegáns, 14 millió dolláros kúriában, kilenc hálószobával, 16 fürdőszobával, saját mozival és teniszpályával – írja a Bild.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés