ACNEWS

Harsányi Levente: a foci veszett el, a szépség a lendület, a mosoly

Fotó: TV2, képernyőkép
Fotó: TV2, képernyőkép
Levente azután posztolt, hogy sokkot kapott a foci Eb-ről kieső Magyarország, miután a grúzok 2:0-ra legyőzték Portugáliát.
Hirdetés
Ad image

„Nekem a foci veszett el, a szépség a lendület a mosoly egy jó csel egy finom megoldás utánkesereg a legviccesebb hazai műsorvezető, Harsányi Levente. Az ügy előzménye, hogy Georgia labdarúgó-válogatottja, mikor 2-0-ra legyőzte Portugáliát az Eb-n, emiatt Magyarország kiesett a futball tornáról.

„Én pedig nagyon csalódott vagyok!!! Top bajnokságokban kizsigerelt zsoldosokat látok a pályán. Győzni nem akaró robotokat, akik elveszik tőlünk a sport a foci szépségének szinte minden rezdülését” – írta Levente. Hozzátette: száz millió forintokat kereső klubrabszolgák a nemzeti mezben maszatolják a játékot nézők milliói előtt. Megemlíti a csalódott szurkolókat, akik spórolt pénzünkön elutaznak az Eb-re. Ahol a belga válogatott tagjai egy szöglet után 3 érintésből inkább haza adják a labdát, mint hogy megpróbálnának gólt lőni. 

„Elveszett az igazság nincs is nagyon kedvem leülni már és megnézni a többi meccset. Az egész internet arról szólt ma, hogy a szlovák -román meccs biztos döntetlen lesz. Mert azzal mind 2 csapat tovább jut. Nem akarok összeesküvés elméletet gyártani, de véletlen 1-1 lett. És a két csapat tagjai egymást átölelve őrültek a meccs után a pályán. Nem szeretném elfogultan látni és nézni csak magyar szemüvegen keresztül az EB-t. Nekem a foci veszett el, a szépség a lendület a mosoly egy jó csel egy finom megoldás és sorolhatnám.”

„Ennek ellenére ma kimegyek a fiammal a kertbe és focizunk egy jót és az igazi boldogság az ő szemében látni a tüzet és a jó kedvet a focihoz. Legyen újra tiszta és sporttal teli a labdarúgás” – írta Levente.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés