ACNEWS

Hat éve költözött be életünkbe Pumped Gabo

Az izomceleb megemlékezett a nagy eseményről, mikor először videózták le, ahogy ropta a Soundon.

Hirdetés
Ad image

Az izomceleb megemlékezett a nagy eseményről, mikor először videózták le, ahogy ropta a Soundon.

Sokan emlékeznek még Pumped Gabo első debütálására a hazai média palettáján. nos ennek már hat éve, azóta persze sok minden történt a háza táján. A híresség az Instáján osztotta meg most a visszatekintését, az elmúlt évekre.

„Napra pontosan 6 éve történt, így éltem meg azt az időszakot. Sokan a mai napig nem értik, nem tudják, azok az álmok, amiket jó érzéssel dédelgetsz, folyamatosan teszel érte, azok valósággá válnak. Hogy mit, mekkorát tudsz álmodni az rajtad múlik. Nekem akkoriban az volt az álmom hogy olyan legyek mint ő. Zyzz. Emlékszem aznap minden tökéletes volt, a Soundos forma összejött, lóvé volt a zsebben, webcamoztam. Jó vibeon voltam” – kezdte Gabo, akinek fogalma sem volt arról, hogy aznap levideózták.

 

 

„A videó a 0. napon történt, nem tudtam, hogy rögzítenek. Vihar, szél, eső, visszamentünk a szállásra pár órára. Aztán ahogy elmúlt a vihar, este visszamentünk a Soundra, már odajöttek az emberek, fotózkodtak velem, nem értettem. Akkor küldték nekem többen is a cikket. Belemerültem a komment olvasásba, több ezren TÖBB EZREN oltottak szét, nagyon rosszindulatúan, bárcsak megdögölnék és hasonlók, plusz tudtam, hogy a b**is dolgaim ki fognak derülni, nagyon sokan oltottak, ezért felvettem egy f@szfej bunkó maszkot, ami mégjobban erősítette a sztereotípiát. Ezek után nehéz volt, sok barátom elfordult tőlem, anyámhoz nem mentem haza fél évig, mert égett a pofám. De úgy tűnt, hogy ez a gyúrós hülyegyerek karakter jót ment, több tv-s, reklám megkeresésem volt, mindenhol ez tűnt a jónak, ezért csináltam, felültem a hullámra. Sok hibát elkövettem, amik után mindig jól rá**sztam, tanultam belőle és csináltam máshogy, mindig reménykedtem a jóban. Van bennem egy erős érzés, hogy nekem jár a jó, a több, mert egy jó ember vagyok és megérdemlem. Belefutottam ebbe a képbe és elfogtak az érzések, gondoltam ezt kiírom magamból így edzés közben. Hogy mi a tanulság, bármit akarsz is az életben, ha a világ is ellened van, de hiszel benne, összejön. Sok hullámvölgy, up and down de az univerzum, Isten mindig ott van és meg kell hallani, észre kell venni ha jelez.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés