ACNEWS

Hát nem Papp Gergő a legélesebb kés a fiókban – videó

A tévés élő adásban megbocsáthatatlan blődséget mondott Zámbó Jimmy halála kapcsán.

Hirdetés
Ad image

A tévés élő adásban megbocsáthatatlan blődséget mondott Zámbó Jimmy halála kapcsán.

Biztosan nem kiváló riporteri teljesítménye, sokkal inkább a ráragasztott neve és bakijai miatt emlékeznek Pimasz úrra, alias Papp Gergőre a tévénézők. Tudják, ő az a riporter, akit zavarba jön, hebeg-habog, blődségeket mond, ha a kamerák előtt meg kell szólalnia.

Minderre most Papp rá is erősített a Sorok között Luter Imrével című műsor forgatásán. A tévés felidézte, hogy annak idején összeverekedett a kollégájával, Batiz Andrással, akinek a kezéről lecsapta a barátnőjét, Marsi Anikót.

„Kíváncsi voltam, fiatal, tudni akartam, milyen az, ha valakivel összeugrok a kukák között hajnalban a ház előtt. Ez olyan pasis dolog” – próbált az afférra sikertelenül magyarázatot Papp Gergő. Ha nem értik, hogy ez a verekedés mitől pasis dolog, nyugodjanak meg, a hiba nem az ön készülékeikben van.

Aztán Papp felidézte Zámbó Jimmy tragédiáját, aminek kapcsán élőben kellett bejelentkeznie a helyszínről. Ő pedig hozta a formáját. Így emlékezett arra, amikor a stúdióban ülő műsorvezető, Batiz András megkérdezte tőle: „Gergő, jöttek-e vidékről a gyászolók? Mondom, nem tudom, András. Hányan vannak a helyszínen? Mondom, nem számoltam. A család ott van-e a házban, lejönnek-e esetleg találkozni a gyászoló tömeggel?”

Erre Papp Gergő a következőt bírta válaszolni a saját szájával: „Nem jön le a család, hogy fogadja a jókívánságokat” – idézte a Blikk a műsorban elhangzottakat. Nehéz ehhez a verbális teljesítményhez hozzátenni bármit. Talán mindenki jobban járt volna, ha Papp Gergő nem tévésnek, hanem mondjuk jeltolmácsnak áll.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés