ACNEWS

Hatéves kislánya gyászolja a rollerbalesetben elhunyt női focistát

Úthiba ölte meg Edinát, a legjobb magyar női focistát/fotó: AcNews-Virág Márton
Úthiba ölte meg Edinát, a legjobb magyar női focistát/fotó: AcNews-Virág Márton
Sokkot kapott a hazai futballvilág a tragikus balesetben elhunyt Heidt Edina halála miatt: egyedül maradt a hatéves kislánya.
Hirdetés
Ad image

Hiába küzdöttek az orvosok a népszerű futballista életéért, olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy nem tudták megmenteni. Heidt Edina a legeredményesebb magyar női focista a hétvégén a II. kerületben egy villamos megállónál szenvedett súlyos rollerbalesetet. Elesett és beverte a fejét. Bár a mentők perceken belül megérkeztek, életveszélyes állapotban szállították kórházba. Másnap Edina kómába esett és meghalt. A tragikus sorsú sportoló barátai, csapattársai képtelenek elfogadni a tragédiát. Korábbi edzője és csapattársa megtörve nyilatkoztak a TV2  Tények -nek.

A Gyulai Amazonok Sport Klub elnöke és vezetőedzője sírva mesélt arról, hogy Edina tragédiája sokkolta a labdarúgásban tevékenykedő lányokat, hölgyeket. A sportoló egy céges bulin volt Budapesten, ahonnan egy rollerrel indult el, majd a II. kerületi Frankel Leó utcában a roller egy úthibában elakadt. Edina lezuhant róla és beverte a fejét.

„A helyszínre két mentőegység is érkezett, a nőt sajnos életveszélyes koponyasérülést szenvedett. A helyszínen stabilizálták az állapotát, majd azonnal a traumatológiai osztályra szállították válságos állapotban” – nyilatkozta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

Heidt Edina egyedül nevelte a 6 éves kislányát, aki a napokban kezdte el az általános iskolát.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés