ACNEWS

Hatodik érzéke mentette meg a Keresztanyu sztárját

Kétszer is megérintette a halál szele Lengyel Ferencet.

Hirdetés
Ad image

Kétszer is megérintette a halál szele Lengyel Ferencet.

Különleges képességeinek köszönheti az életét Lengyel Ferenc. Az RTL Klub Keresztanyu című sorozatának sztárját ugyanis kétszer is megérintette a halál.

„Az biztos, hogy szerencsés vagyok. A kétezres évek végén egy forgatáson nagyon megbetegedtem, lázam volt. Hetekig vizsgáltak az orvosok, mire kiderült, hogy addigra már rég perforált a vakbelem, és gyakorlatilag egy napon múlt, hogy nem haltam meg” – emlékezett vissza a színész a Blikkben, majd egy másik, hátborzongató történetet is elmesélt a lapnak.

„Akkor azt mondtam magamban, kérek egy kis esélyt, hogy láthassam felnőni a gyerekeimet. Megkaptam, és itt vagyok! Utána pár évvel egy külföldi forgatáson a munka végeztével minden este lementem a tengerhez úszni. Bejáratott útvonalam volt, mégis jött egy belső sugallat, hogy a másik irányba menjek. Pár pillanattal később a zebránál két autó frontálisan ütközött, pont ott, amerre alapból mentem volna. Ha akkor nem szólal meg az a kis belső hang, már nem élnék, mert a két autó között lettem volna, amikor ütköznek” – tette hozzá a színész, aki úgy hiszi, azért kapott újabb esélyt az életre, mert célja van.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés