ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Havas Henrik felmosta a padlót a köztévé riporterével

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt
A Tanár úr azért akadt ki, mert a kommentátornak fogalma sem volt arról, hogy az olimpiai bajnok Márton Viviana melyik országban született.
Hirdetés
Ad image

Kegyetlenül felmosta a padlót Havas Henrik a köztévé felkészületlen és tájékozatlan munkatársával. Aki nem tudta, hogy Márton Viviana tekvandós olimpiai bajnokunk Spanyolországban született. Ez nyilván sokunkra igaz, de egy kommentátornak azért  illene tudni ezt egy olimpiai bajnokról. A Propeller szó szerint idézte a Tanár úr kirohanását, érdemes elolvasni.

Felkapott egy másik zászlót

„Márton Vivianára büszkék vagyunk, de a magyar kommentátor nem tudja, hogy miért büszke arra, hogy Spanyolországban született? – kezdte posztját Havas Henrik. Hála istennek, néztem a taekwondós Márton Viviana olimpiai döntőjét. Bevallom, ehhez a sportághoz tök hülye vagyok. Nagyjából kilogikáztam, hogy lehet ütni, de az igazán menő a fejrúgás.

„A 18 éves magyar lány leradírozta szerb ellenfelét, megnyerte az első és a második menetet, aztán amikor győzött, az edzőjével körberohangált egy piros-fehér-zöld zászlóval. Ami a kommentátort illeti, tőle szinte semmit nem tudtam meg a szabályokról, de a teteje az, hogy amikor a lányunk körberohangált a piros-fehér-zöld zászlóval, felkapott egy másik zászlót, és azzal is ünnepelt, a magyar kommentátor meg se nyekkent.”

 „Szerintem 100 magyar nézőből 99-nek fogalma nem volt, hogy a magyar zászló után miért ünnepelt egy másikkal. Na most tényleg az az igazság, hogy nekem fogalmam nem volt, hogy ez a lány Tenerifén született, nyilván magyar apától és anyától, mellesleg az Újpest igazolt sportolója. Na de az, hogy a magyar aranyérmes a nemzeti lobogó után felkap egy másik zászlót, az azért egy normális kommentátornál megért volna néhány szót”

Furcsa színű zászlóval ünnepelt

„Nem azért, mert az unokáim Tenerifén nőttek fel, és nem azért, mert van ott egy házam, de azt azért sejtettem, hogy ez a 18 éves magyar lány joggal érezte úgy, hogy tartozik a szülőhazájának, ezért lengette boldogan a Kanári-szigetek (Tenerife) zászlaját, ami egyébként fehér-kék-sárga színű, és a közepén egy címer látható. Nagyon komolyan kérdezem: hogy lehet az olimpiai közvetítéshez ennyi f@szt megtalálni? Nem verte ki a szemét ennek a szerencsétlen riporternek, hogy a piros-fehér-zöld után ez a zseniális, magyar kislány egy furcsa színű zászlóval ünnepel? Na igen, a Szajna szaros” – háborgott a közösségi oldalán Havas Henrik.

„Köszönöm Henrik! Soha nem tudtam volna meg, hogy van Tenerifén egy házad. Amúgy többnyire bírlak” – reagált a posztra Gábor.

„Pontosan, tényleg fogalmam sem volt! És pont úgy ahogy írja Havas Henrik, hiányoltam, hogy a riporter hallgat. Szerintem fogalma sem volt semmiről” – tette hozzá Zsuzsa.”

„Tanár úr ! Megint nagyon igaza van! A 21 éves lányommal is teljesen kivagyunk a kommentátoroktól! Pl:Az egyik futószámban annak örült hogy nagyon hátul fut az afrikai versenyző, mert úgysem tudja kimondani a nevét… Persze sorolhatnám az ostobaságaikat de minek…Ja és a kedvencünk amikor párban hülyék és a saját poénjukon”heherésznek.. Novotny Zoliék (meg a többi szuper kommentátor) istenem merre vagytok!!!” – kérdezte Anikó.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés