ACNEWS

Havas Henrik visszatért, a leggazdagabb magyar médiafőnöke lett

Fotó: RTL
Fotó: RTL
A legendás tévés műsorvezető csapata Magyarországon elsőként alkalmazza mesterséges intelligenciát  a lapkészítésben.
Hirdetés
Ad image

Nem bír megülni egy helyben a nyugdíjas éveit taposó, 75 éves Havas Henrik. Az egyik leggazdagabb magyar, Gattyán György médiabirodalmának elnöke lett. Azért, hogy egy igényes, egyben szórakoztató lapot hozzon létre. Feladata lesz a lap és a hozzá tartozó YouTube-csatorna olvasottságának és nézettségének generálása. Emellett egy elképesztően szórakoztató, közéleti beszélgetős műsort indított Dömsödi Gáborral, amiért rajonganak a nézők.

Dömsödi Gábor ötlete volt, hogy csináljunk egy „mini-Heti Hetes”-szerű beszélgetős műsort, amelynek első adását egy telefonnal vettük fel egy kocsmában a nógrádi Bokor községben, ahol ő lakik. Mivel már azt is több mint húszezren nézték meg, folytattuk. És ezután kerestek meg a frisshirek.hu-tól, hogy lenne-e kedvünk a stúdiójukban, a csatornájukra készíteni a videókat” – magyarázta Havas a Blikknek.

Havas Henrik az új munkája kapcsán oknyomozó újságírókból álló  csapatot épít. Amely politikai, valamint gazdasági érintettségű korrupciógyanús ügyeket dolgoz majd fel. „Célunk az oknyomozó, tényfeltáró újságírás lehetőségeinek megteremtése… Az első sikereimet én is ezen a területen értem el. Nehéz műfajról van szó, ezért is keresünk felkészült, elkötelezett újságírókat, és a munkájukhoz próbáljuk megteremteni a szakmai, technikai, anyagi feltételeket” – tette hozzá Havas.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés