ACNEWS

2024. September 23.   |   Tekla napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Hazaküldték a frontról az orosz kannibált

Dmitrij Malisev / Fotó: ok.ru
Dmitrij Malisev / Fotó: ok.ru
Dmitrij Malisevet valójában 25 év börtönre ítélték, de önként jelentkezett a frontra a büntetőtelepen. Most visszatért régi otthonába.
Hirdetés
Ad image

A Volgográdi területről származó orosz kannibál Dmitrij Malisev hazatért a frontról az állkapocsproblémái miatt.

„Igen, egy sérülés miatt tért vissza. Az év elején hazament szintén egy sérülés miatt, de aztán visszatért a frontra. Személyesen beszéltem vele. Problémái vannak az állkapcsával, és van egy szilánk a kezében. Úgy tűnik, most orvosi kezelésben részesül. Tegnapelőtt találkoztam vele, amikor vásárolni voltam, és köszöntünk egymásnak. Elmondta, hogy most kezelik, és utána visszatér az ukrajnai háborúba” – mondta a V1.ru orosz hírportálnak Fjodor Kadovba, Rahinszkoje település polgármestere.

„Azért mentem háborúba, hogy megvédjem Oroszország hagyományos értékeit” – mondta Malisev, aki elmondása szerint, meg akarta akadályozni, hogy a gyerekeket az általános iskolában tanítsák meg arra, „hogyan kell helyesen felhúzni az óvszert”, vagy hogy a férfiak az utcán sétálgatva „egymást nyalogassák”.

Malisev egy szelfit posztolt a közösségi médiában a frontról. A fotón egy másik, nem kevésbé híres bűnözővel látható: Alekszandr Maszlennyikov gyilkossal, aki brutálisan feldarabolt két fiatal nőt.

Malisev, és szintén gyilkos barátja / Fotó: ok.ru

Dmitrij Malisevet 2015 májusában 25 év börtönre ítélték. Az orosz férfi egy tádzsikisztáni ismerősét ölte meg, aki szexet ajánlott neki. Malisev négyszer fejbe verte a férfit egy kalapáccsal, majd egy késsel kivágta a szívét, és egy serpenyőben megsütötte. Mindezt videóra vette. Azelőtt 2013 decemberében két barátjával együtt két üzletembert is meggyilkolt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés