ACNEWS

Elítélték a feleséget, aki nem hagyta focimeccset nézni a férjét

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Egy háziasszonyt zaklatásért ítéltek el, miután azzal nyaggatta a férjét, hogy jöjjön haza, miközben a barátaival focimeccset nézett.
Hirdetés
Ad image

Az 59 éves Joanne Healey többször is felhívta férjét, akivel 37 éve házas. Steve éppen a Chelsea – Manchester United mérkőzést nézte a barátaival. Az elfoglalt férj nem volt hajlandó fogadni a hívásokat. Ekkor Healey a barátait, John és Debbie Ashworthot kezdte el hívogatni a vezetékes telefonjukon, és pedofilnak nevezte őket. Az incidens azután történt, hogy az asszony összeveszett barátnőjével, mert az arra kérte, hogy ne tartsák többet a kapcsolatot az ivási szokásai miatt.

A rengeteg telefonhívást követően a férj végül hazatért – a feleségét később a rendőrség kihallgatta a kellemetlen hívások miatt. Kiderült, hogy az asszony az incidens idején erősen ittas volt. A wirrali bíróságon Healey bűnösnek vallotta magát zaklatás vádjában, és 12 hónapos közmunkára, illetve 80 font pénzbírságra ítélték. Arról nincs infó, hogy a nő még mindig együtt van-e a férjével – írja a DailyMail.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés