ACNEWS

Heatlie Dávid a Párharcról: Bevallom, nem erre számítottam

Heatlie Dávid és felesége, Dóri a Párharc forgatása alatt ünnepelték első házassági évfordulójukat, de máris próbára tették a kapcsolatukat.

Hirdetés
Ad image

Heatlie Dávid és felesége, Dóri a Párharc forgatása alatt ünnepelték első házassági évfordulójukat, de máris próbára tették a kapcsolatukat.

Hétfőn startolt el a TV2 nagyszabású napi realityje, amelyben Heatlie Dávidnak és feleségének, Dórinak extrém fizikai erőpróbákon keresztül kell megküzdeni a főnyereményért – na meg a többi párossal.

Ahogy azt a nézők remélték, a műsor a szórakozás mellett drámában és konfliktusokban sem szenved hiányt, és utóbbiból persze Csepregi Éva fiának és párjának is bőven kijutott. Mivel a szerelmesek a Drágám, add az életed! című vetélkedőben már bizonyítottak az ügyességi feladatok terén, így örömmel fogadták a TV2 felkérését.

„Bizonyos kereteken belül szeretek kimozdulni a komfortzónámból. Lelkesen vágtunk bele a műsorba, és mi tényleg csak egy játéknak fogtuk fel az egészet” – kezdte lapunknak Heatlie David, aki viszont csak a villában szembesült az igazi kihívásokkal.

„Bevallom, arra nem számítottam, hogy a játék a pályán kívül is tartani fog, az igazi párharc ugyanis a villában kezdődött el. Mi tényleg csak a játék miatt jöttünk, de voltak, akik véresen komolyan vették a feladatokat, illetve az egymással való szövetkezést” – fejtette ki a Heatlie és a Neoton Sztárjai dobosa, hozzátéve, ez a viselkedés távol áll tőle.

Elmondása alapján a személyisége nem igazán egyezett azzal, amit a műsor szereplői megkívántak tőle.

„Nem véletlen veszem magam olyan emberekkel körül, akiket a barátomnak is nevezhetek. Ez most nem egy barátkozásról szólt, hanem egy játékról, ahol a többieket nem az ellenségeimnek, hanem az ellenfeleimnek tekintettem. Sokan támadtak amiatt, hogy csendes voltam, és szerintük nem álltam ki Dóriért és magamért akkor, amikor kellett volna. Én ezt nem így fogom fel. Egyszerűen csak nem álltam bele feleslegesen egy értelmetlen konfliktusba, pedig nekem aztán nagy az igazságérzetem. Mindenesetre, ha érzékenyen is érintettek ezek a támadások, igyekeztem visszafogni magam” – fogalmazott az AcNewsnak Dávid, aki nem hagyta, hogy kapcsolatán Dórival nyomot hagyjanak a játék során szerzett negatív élmények.

De nemcsak lelki, hanem fizikai fájdalmakban is volt részük. Dávid édesanyja, Csepregi Éva nem hiába aggódott imádott fia miatt.

„Amitől édesanyám félt, az pont be is következett. A gerincferdülésem miatt tartott attól, hogy ha egy feladat során meghúzom a hátam, akkor nem fogok tudni majd dobolni. Az egyik feladatnál pedig elkövettem azt a hibát, amit nem kellett volna… Meg is történt a nagy baj, de erről többet most nem árulhatok el” –mondta titokzatosan Dávid, aki azóta szerencsére már jobban van.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés