ACNEWS

2024. September 27.   |   Adalbert napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Híres festőművésznőt gyilkolt váratlanul a sütőtök

Egy 32 éves nő belehalt az allergiás sokkba, amely egy tányér sütőtök-főzelék elfogyasztása után lépett fel nála.
Hirdetés
Ad image

Marta Bianco Mannino, a fiatal és neves olasz festőnő szombaton férjével együtt költözött be új, közös otthonukba. A boldog és reményteljes esemény azonban egy pillanat alatt fordult tragédiába, közvetlenül a vacsora után. Az olasz lapok sorra közlik a hihetetlen tragédiát.

A fiatal nő előző este készítette el sütőtökből az ételt, új fészkük birtokba vétele után pedig megvacsoráztak. Másnap reggel Marta heves hasi fájdalomra ébredt és erős hányingere volt. Férje azonnal kihívta a mentőket, akik megállapították, hogy súlyos allergiás reakcióval állnak szemben, így a nőt a Salzanóban található lakásból a miranói kórházba szállították. Hiába érkezett azonban gyorsan a segítség, a nő életét az orvosok sem tudták megmenteni. Az eseményről a News Prima számolt be.

A testet csütörtökön felboncolták, a vizsgálati eredmények szerint a halált a sütőtök okozta. A szakemberek erős allergiás reakcióra, illetve étel-intoleranciára gyanakodnak, amelyről valószínűleg tudott a szerencsétlenül járt nő, de biztosan nem feltételezte, hogy egy következő sokknak végzetes kimenetele lehet.

A 32 éves festőművész Marta és a 29 éves olasz-amerikai William körülbelül négy és fél éve ismerkedett meg, amikor az egyébként New Yorkban élő férfi Velencében nyaralt. A pár majdnem három éve házasodott össze, nemrégiben pedig megvásárolták közös lakásukat.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés