ACNEWS

Hirtelen feltűnt Berki Krisztián…

Berki Krisztián. Fotó: wikimedia - Szántó Péter
Berki Krisztián. Fotó: wikimedia - Szántó Péter
Berki Mazsi és Krisztián édesanyja is különös dolgokról számolt be…
Hirdetés
Ad image

Berki Krisztián tavaly májusában halt meg váratlanul. A halálának igazi okát a mai napig titok övezi. Mazsi ugyanis, Berki özvegye, soha nem mondta el, hogy mit olvasott a boncolási jegyzőkönyvben.

Most azonban, váratlanul, az egykori izomceleb édesanyja és özvegye is különös élményeket osztott meg – így aztán hirtelen ismét feltűnt a bulvársajtóban.

Berki édasanyjával a nem múló gyász olykor furcsa játékot űz: mióta rábukkant az Ázsia Expressz új sorozatára, nézi az adást, és a feltörő emlékek hatására szinte várakozik. Azt reméli, reflexszerűen, hogy fia egyszer csak feltűnik majd a képernyőn.

Berki Krisztián az Ázsia Expressz első szériájában Ambrus Attilával együtt szerepelt, és a kalandos kihívást meg is nyerték. Édesanyja gondolataiban, nem csoda, ha a televízió összeforrott a fia emlékével. Kivált, hogy Berki számtalan műsorban szerepelt, s volt, amit vezetett is.

„Nézem a tévét és rátaláltam az Ázsia Expresszre. Minden képkockán azt várom, hogy feltűnik Krisztián mosolyogva – mondta a Borsnak Krisztián édesanyja – Valahogy az van a fejemben, hogy ott milyen jól érezte magát. Látszott a képernyőn keresztül is, hogy lubickolt abban a szerepben. Abban is… Imádta a szereplést, a kamerákat a kihívást. Sosem tétlenkedett és nem hezitált, minden döntését érzelemből hozta meg, ösztönös volt.” A műsor kapcsán egyébként azt gondolja, hogy Alekosz megpróbálja átvenni a fia szerepét, de erre persze esély sincs.

Mindeközben Berki özvegye, Mazsi is felidézett egy fájó emléket. Amiről eddig hallgatott. Ám most hirtelen előrukkolt vele.

„Nem tudom, a szüléskor mi történt az életünkben, de utána valamit találtam otthon az iPaden. Miközben szültem, gyermekem édesapja egy másik nőnek küldött képet magáról és a gyermekünkről. Ott volt más beszélgetés is, de írta azt is, hogy most végzett a kórházban, most tud kiszökni onnan. Ezután romlott meg a kapcsolatunk. Azt nem tudom, mi volt utána, de valószínűleg találkoztak” – idézi Mazsit a Blikk, és az özvegy még azt is hozzátette, ismeri a nőt, a férje az egyik üzleti partnere volt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés