ACNEWS

Hivatalos: Krausz Gábor elvált apuka lett

Fotó: Youtube / TV2
Fotó: Youtube / TV2
Miután kiderült, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolatába egy harmadik fél is belépett, a napokban hivatalosan is kimondták a válást.
Hirdetés
Ad image

Krausz Gábor és Tóth Gabi együtt lépett ki a Szentendrei Járásbíróság ajtaján. Mint kiderült, a napokban hivatalosan is kimondták a válást kettőjük között, miután nyáron bejelentették, hogy külön utakon folytatják, közös lányukat együtt nevelve továbbra is. Mindezt Krausz Gábor is megerősítette.

„Még karácsony előtt jártunk a bíróságon, ahol elválasztottak minket, köszönhetően annak, hogy mindenben megegyeztünk. Tehát hivatalosan is elváltunk Gabival. Korábban arról szóltak a hírek, hogy el sem indítottuk a válópert, de ez nem igaz, egyszerűen csak nem beszéltünk erről. Teljes egyetértésben ültünk egymással szemben, mindenben megállapodtunk, nem volt semmilyen vitás kérdés. Mindkettőnknek a lányunk, Hanni a legfontosabb, akit továbbra is együtt nevelünk, tehát közös felügyeletben állapodtunk meg. Szeretnénk őt megóvni mindentől, hogy továbbra is szerető közegben nevelkedjen. A biztos családi háttér a legfontosabb és ezt igyekszünk megteremteni számára mindketten” – árulta el a séf a hot! magazinnak.

Gábor egyáltalán nem szomorú, hogy véget ért a kapcsolata Tóth Gabival, sőt igazi úriemberként, csak a legjobbakat kívánja ex-feleségének.

„Szomorú nem vagyok; nyilván egy kicsit keserű szájíze van ilyenkor az embernek, mert azzal szembesül, hogy valamit nyilván elrontott. A válás ugyanis azt jelenti, hogy valami félrement és mivel mind a ketten maximalisták vagyunk, én legalábbis biztosan az vagyok, nem szeretek veszíteni, ez pedig picit mégiscsak olyan érzés… De mivel azt gondolom, hogy mindkettőnknek így lesz a legjobb, ezért ez igazából egy új élet kezdete. Azt kívánom Gabinak, hogy találja meg a boldogságot, és bízom benne, hogy nekem is sikerül majd. De a legfontosabb, hogy Hanni legyen nagyon boldog!” – mondta az apuka.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés