ACNEWS

Ilyen egyszerű: legyen az arcod, mint egy szupermodellé

Fotó: EverDerm Klinika
Fotó: EverDerm Klinika
Az őszi fashion week idején az egész világon előtérbe kerülnek a modellek, akik a luxusmárkák divatbemutatóinak kifutóit uralják.
Hirdetés
Ad image

A legtöbbünknek könnyedén eszébe jut egy-egy hazai vagy nemzetközi szupermodell neve. Hazánk dicsősége többek között Palvin Barbara és Mihalik Enikő is, akiket bármikor felismerünk egy címlapfotón vagy divatbemutatón. Karakteres, egyedi arcuk révén kitűnnek a tömegből.

A modellek arcára jellemző szimmetria, az arányok, a csontos és íves karakter a legtöbb embernek genetikailag nem adatik meg. Kivételek természetesen mindig akadnak, ilyen Kaia Gerber is, a szupermodell Cindy Crawford lánya. Fiatal kora ellenére már hosszú évek óta tündököl a modellszakma világában – édesanyjától örökölt – különleges arcvonásainak és tökéletes alakjának hála.

Az átlagemberek azonban – ahogyan mi is – sokszor néznek elégedetlenül a tükörbe. Az idő előrehaladtával, különböző környezeti és belső tényezők miatt, sajnos az arcbőrünk könnyen megereszkedhet. Ennek következtében vonásaink már egyre kevésbé emlékeztetnek egykori önmagunkra. Akár fiatalkori vonásainkra vágyunk, akár szupermodellé szeretnénk válni, érdemes esztétikai konzultációt igénybe venni. Lehetőleg mindezt egy olyan bőrszépészeti klinikán, ahol egy plasztikai sebésszel átbeszélhetjük a vágyott célt az elérhető eredményekhez alakítva.

Sokunk vágya, hogy önmagukban is felfedezni véljük a szupermodellek karakteres arcvonásait, vagy közelebb szeretnénk kerülni az álom-megjelenésünkhöz, amelyben az arcszobrászat nyújthat segítő kezet. Az EverDerm Klinikán is elérhető Supermodel Look kezelés karakteresebb, hangsúlyosabb megjelenést kölcsönöz az arcnak. Továbbá tökéletes megoldást nyújt az arc kontúrozására és a szép vonások hangsúlyozására. A Supermodel Look elnevezés is azt sugallja, hogy akár olyan változások érhetők el az arcon, – a hialuronsavas töltések által – mintha egy sminkes készítene nap mint nap profi sminket számunkra. Az eljárás során nem egy-egy részre vagy egy ráncra fókuszálnak, hanem az arc egészére, az egymással harmonizáló arányokra, hiszen mindig az összképen van a fókusz.

A hialuronsavas arcszobrászati kezelések előnye, hogy szike használata nélkül lehet elérni a fiatalos megjelenést. Ráadásul a kezelés teljes mértékben személyreszabott. Az eltérő arcfelépítés, az arcvonások és a problémás területek kezelése sokféle variációt enged meg. Ennek köszönhetően mindenki az arcának egyedi adottságaihoz igazíthatja a kezelést. Mértékkel, profi szakember által végzett hialuronsavas töltéssel alakíthatunk az arc arányain. Továbbá hangsúlyozhatók a nekünk tetsző vonásaink és javíthatunk az apró hibáinkon is az archarmonizáció és az arcszobrászat keretein belül.

(x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés