ACNEWS

Hollywoodi vámpírok várják Szikora Robit

Szikora Róbert Fotó: TV2-Mokka
Szikora Róbert Fotó: TV2-Mokka
Kedvesen reagálnak Szikora Róbert támadó és radikális attitűdjére a Hollywood Vampires koncert magyarországi szervezői, ugyanis nyilvánosan hívják meg Szikora Róbertet a közelgő koncertre.
Hirdetés
Ad image

A világhírű rockbandát ikonikus művészek alkotják: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perry és Tommy Henriksen. Szikora Róbert viszont a napokban kifejezte aggodalmát, sőt igen radikálisan be is tiltaná a koncertet.

Egy azóta eltűnt írásban Szikora Róbert „sátánista amerikainak” nevezte a magát jó ideje kereszténynek valló Alice Coopert, sőt, a fiatalokat is félti a 75 éves zenésztől:

„Nem hiszem el, hogy ez most újra megtörténhet, teret adunk egy újabb ilyen lénynek”

Kifejtette, hogy a túl nagy szabadság tehet arról, hogy ez a koncert most létrejöhet. Beszélt arról is, hogy ma már nincs ORI, aki meghallgatta a dalok szövegét, ha valamit károsnak találtak, azt cenzúrázták.

„Miért kell ez? Elképesztően károsak! Szellemi fertőzést hoznak hazánkba, most ez a lény lesz a szellemi fertőzés gócpontja, vagyis a koncert. A fiatal kamaszok, akik roppant fogékonyak, elhiszik nekik, hogy az a jó, amit ők képviselnek. Ezeknek a tiniknek még nincs kialakult stílusuk, de ez megfogja őket, mert más, különc, különleges. Pedig ez is olyan, mint a háború, nemcsak az ember testét, a lelkét is megöli! Mint az éhes oroszlán, köröz az emberek felett, nézi, kit vigyen el!” – írta Szikora a közösségi oldalán.

Fotó: Green Stage Production

A szervező iroda szeretné tisztázni, és megnyugtatni a közönséget, hogy a koncert semmilyen formában nem sátánista, illetve istenkáromló. Sőt Alice Cooper többször nyilatkozott róla, hogy keresztényként éli mindennapjait. Ennek apropóján, pedig a koncert magyarországi szervezője, nagy örömmel hívja meg Szikora Róbertet, hogy megtapasztalja és átélhesse a zenei élményt. Ehhez pedig egy VIP meghívót is biztosítanak neki.

Szikora Róbert egyébként korábban is kifejezte nemtetszését, amikor egy alkalommal Marilyn Manson látogatott hazánkba. Akkor még közös imádságot is hirdetett a koncert időpontjára, a résztvevő fiatalok lelkeiért.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés