ACNEWS

Holtan találták a családot – offline akartak élni az erdőben

Pixabay
Pixabay
Holtan találtak két nőt és egy tinédzsert, akik egy erdőbe ütöttek tanyát, hogy elmeneküljenek a civilizációtól.
Hirdetés
Ad image

A család mumifikálódott maradványaira bukkantak egy coloradói erdőben. A The Guardian szerint az áldozatok hozzátartozói arról számoltak be, hogy két nővér és egyikük fia próbált távol élni a városi nyüzsgéstől és a társadalomtól.

Christine Vance és Rebecca Vance, valamint Rebecca 14 éves fiánának maradványai egy sátor közelében találták meg egy piknikezőhelyen a Gunnison National Forestben, 15 km-re Ohio Citytől.

A nők féltestvére azt mondta újságíróknak, hogy a család tavaly nyáron távoli helyre utazott, hogy elmeneküljön a civilizáció elől. Hiányoztak azonban a túlélési készségeik, és az internetre valamint a YouTube-videókra korlátozódtak a témában. „Megpróbáltuk megállítani őket,” mondta a féltestvér, „de nem hallgattak ránk. Már döntöttek.”

A maradványokat az egyik utazó fedezte fel. Először a sátor közelében látott egy holttestet, majd bent talált még kettőt. A táborban üres konzervdobozokat, könyveket és vécét is találtak. A család megette a konzerveket.

Testük a táplálkozás hiányáról tanúskodtak. A nyomozók egy toxikológiai vizsgálat eredményére várnak, a halál okát egyelőre nem tudják megállapítani, de feltehető, hogy a család éhen vagy szén-monoxid-mérgezésben halhatott meg, miközben tüzet akartak rakni.

A sátor közelében járműveket vagy fegyvereket nem találtak. A helyi hatóságok úgy vélik, hogy az „időjárási viszonyok” és a különösen kemény tél valószínűleg hozzájárult a család pusztulásához. Elkezdtek építeni valami kunyhó-szerűséget is, de nem volt idejük befejezni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés