ACNEWS

Holttesttel élt együtt egy kerekesszékes férfi, majd meghalt

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Rejtélyes haláleset sokkolta a kisváros lakóit.
Hirdetés
Ad image

Egy kerekesszékes holttestére bukkantak egy lakásban, majd nem sokkal később egy női holttestet is talált a rendőrség. A nő már legalább több hete holtan feküdt az ágyban.

A rendőrséget kedden 11 óra körül hívták ki a németországi Osternburgba. Egy férfi telefonált, mert egy kétszobás lakásban holttestet talált.

A telefonáló a főbérlő volt, aki már napok óta nem látta a 70 éves bérlőjét. Mivel a tolószékes férfi nem reagált a kopogtatásra és a hívásra sem, úgy döntött, hogy bemegy a lakásba. A nappaliban először holtan találta a férfit.

A Bild információi szerint az elhunyt, mozgáskorlátozott férfi korábban egyedül élt, és képes volt gondoskodni magáról.

Amikor a rendőrök átkutatták a halott férfi lakását, újabb szörnyű felfedezést tettek. Az ágyban egy takaró alatt egy nő holttestét találták meg.

„Az első vizsgálatok szerint feltételezzük, hogy a nő már hetek óta holtan feküdt a hálószobában” – mondta a német napilapnak a rendőrségi szóvivő.

A holttest már erősen bomlásnak indult, ezért a nőt még nem lehetett egyértelműen azonosítani. A rendőrség továbbá nyomoz annak érdekében, hogy kiderítse, hogy a két elhunyt milyen kapcsolatban állt egymással.

Az első megállapítások szerint mindketten természetes halállal haltak meg. Boncolást rendeltek el, hogy megállapítsák a nő személyazonosságát, és kizárják az idegenkezűség lehetőségét.

Továbbra is tisztázatlan, hogy a férfi miért nem jelentkezett a rendőrségen, és miért élt együtt a halott nővel egy lakásban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés