ACNEWS

Homokba fulladt egy 7 éves kislány – videó

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
Teljesen maga alá temette a homok a 7 éves kislányt. A helyszínen meghalt. Vele egykorú játszótársát jelenleg is a kórházban ápolják.
Hirdetés
Ad image

A feltehetően 5 év körüli kislány tegnap délután játék közben egy 1,5-2 méter mély lukat ásott a homokban. Ami azonban a lánykára és egy 7 éves kisfiúra is ráomlott – számolt be a NewYorkPost. A homok súlya teljesen maga alá temette a kislányt, míg játszótársa mellkasig elmerült.

A CBS Miami által publikált videón látható, ahogy az elsősegélynyújtók és a strandon tartózkodó felnőttek megpróbálták kimenteni a csapdába esett kislányt. A helyszínre érkező tűzoltók deszkák segítségével próbálták elérni, miközben igyekeztek eltakarítani a homokot az útból.

„Felfoghatatlan baleset volt” – mondta Sandra King, a Pompano Beach-i tűzoltóság szóvivője. A lány már nem lélegzett, mire a mentők elérték. Megpróbálták újraéleszteni, miközben mindkettőjüket kórházba szállították. Azonban a lány életét nem sikerült megmenteni. „Megpróbáltuk visszahozni a pulzusát, de az nem állt helyre, és a kórházban halottnak nyilvánították” – mondta King.

Nem világos még, hogy a gyerekek helyiek vagy a strandra látogató turisták voltak-e. Személyazonosságukat az áldozatok életkora miatt egyelőre nem tudni, ahogy azt se, hogy a lány mennyi ideig volt a homok alatt rekedve. A gyerekek néhány felnőttel együtt áshatták a gödröt, mielőtt az beomlott. Folyik a nyomozás, hogy hogyan történt a végzetes baleset.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés