ACNEWS

Horror: a balassagyarmati kórház udvarán szült az édesanya

A vajúdás végén a csecsemő a földre esett, az ügyben a rendőrség nyomoz.

Hirdetés
Ad image

A vajúdás végén a csecsemő a földre esett, az ügyben a rendőrség nyomoz.

Ilyen szülést egyetlen kismama sem kíván magának, mint amilyen a balassagyarmati kórház udvarán történt. Az újszülött édesapja felháborodva mesélte, hogy a kórház bejáratánál a mentősök nem segítettek a vajúdó feleségének. Se hordágyat, se kerekesszéket nem vittek a kismamának, viszont érzéketlen módon gyalog felküldték őt a szülőszobába.

Csakhogy a nő odáig nem jutott fel. Amint  lépett egyet, azonnal megindult a szülés, a kisbaba pedig az aszfaltra esett. Az édesanya onnan vette fel és ölelte magához a kicsit.

„Ekkor már a mentősök kapkodni kezdtek, kivették a kezéből a babát, takaróba tették, hozták a hordágya. Még a köldökzsinórt se vágták el” – panaszolta a Borsnak az édesapa.

Ami ezután történt, végképp érthetetlen. A mentősök a papírokra azt írták, hogy a kisbaba a mentőautóban született, még az orvosoknak sem mondták el az igazat, hogy a gyerek a földre esett. Miután a gyermekosztály főorvosa megvizsgálta a kicsit, a család kérésére másik mentőt hívott, azzal vitték a picit Budapestre, a Heim Pál Gyermekkórházba.  

Végül a baba három nap után, hétfőn hazakerült, szerencsére egészséges, mint a makk. A szülők azonban feljelentést tettek a mentősök ellen, de az igazság kiderítését nehezíti, hogy a mentőautóban lévő kamera állítólag nem működött.

Győrfi Pál szóvivő cáfolta a házaspár állítását. A bulvárlapnak nyilatkozva elmondta: a kisbaba nem a földre esett, hanem a mentőtiszt kezébe, de azt elismerte, hogy belső vizsgálat indult az ügyben. Ezzel párhuzamosan a Balassagyarmati Rendőrkapitányság ismeretlen tettes ellen, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt nyomoz.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés