ACNEWS

Horror a levegőben: széttört egy utasszállító repülőgép -VIDEÓ

Fotó: X-Twitter
Fotó: X-Twitter
Az Alaska Airlines Portlandből Oregonba tartó járatának 174 utasa rémületére menet közben kiszakadt és széttört a repülőgép néhány része.
Hirdetés
Ad image

Mivel a gép egyes részei hirtelen elrepültek a levegőbe, a pilótának meg kellett fordulnia, és kényszerleszállást kellett végrehajtania.

A kényszerleszállást az amerikai Portland város repülőterén hajtotta végre helyi idő szerint péntek este az Alaska Airlines egyik járata. Az utasok jelentései szerint a gép nagy része nem sokkal a felszállás után letört és kiszakadt a levegőben.

Az Alaska Airlines X-en bejelentette, hogy tudomása van az AS1282 járat fedélzetén történt „incidensről”. A légitársaság a KPTV hírtelevíziónak kifejtette, a gép fedélzetén 174 utas és hat fős személyzet tartózkodott.

A mindössze két hónapja szolgálatba állított Boeing 737-9 gép Max Portlandből Ontarióba tartott. Egy utas azt mondja a tévének, hogy egy gyereket az anyjának kellett az ülésén tartania a nyomásesés miatt. Egyes utasok mobiltelefonjaikat is elvesztették, amelyeket kiszívtak a gépből.

A személyi sérülésekről még nem állnak rendelkezésre hivatalos információk. A szemtanúk szerint azonban senki sem sérült meg jelentősen.  

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés