ACNEWS

Horror a sírnál: saját temetésén hívta fel a fiú az anyját

A családot másodszor is hatalmas sokk érte. Halottnak hitt fiú bukkant elő a gyászszertartáson.
Hirdetés
Ad image

Éppen temetni készültek a 14 éves fiukat – akiről azt hitték, hogy meggyilkolták -, amikor a fiú felhívta az anyját. Kiderült, nem is halt meg, épp a guatemalai-mexikói határon tartózkodott.

Mint arról több médium is beszámolt, október 15-én La Entradában (a guatemalai határ közelében) egy tinédzser holttestét találták meg. A fején és a nyakán több lőtt seb volt, az arca pedig eltorzult. Bár a fontos vonások már nem voltak felismerhetők, a családtagok a 14 éves Osman Adonay Urbina néven azonosították a holttestet. A döntő „bizonyíték” az áldozat karján lévő égési sebhely volt. A rendőrség ezután lezárta az ügyet.

Tévedtek, mint később kiderült. Miközben a hondurasi család a tinédzser koporsójánál virrasztott, a gyászoló anya telefonja hirtelen megcsörrent. Osman, akit halottnak hittek, videón hívta fel, és biztosította a családját, hogy nem halt meg. „Itt vagyok a határon. Életben vagyok, nem haltam meg” – mondta állítólag. Néhány héttel korábban indult el az Egyesült Államokba.

„Először azt hittem, hogy átverés” – mondta az anya a helyi médiának. A megkönnyebbülés ellenére azonban a családot nem hagyta nyugodni a kérdés, hogy ki lehet az a fiatalember a koporsóban, akit a fiúknak hittek. Értesítették a rendőrséget, akik a további nyomozás során kiderítették, hogy az elhunyt egy másik eltűnt fiatal, a 15 éves Jimmy Sarmiento.

Osman édesanyja szerint a két tinédzser tényleg hasonlított egymásra. „Össze voltunk zavarodva, és a rendőrség is” – mondta az asszony.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés