ACNEWS

Horror Apcon: nem kegyelmezett a postásra támadó kutya – VIDEÓ

15 év börtön vár a kiskunlacházai gyilkosra Fotó: Pixabay
15 év börtön vár a kiskunlacházai gyilkosra Fotó: Pixabay
A felbőszült házőrző a nyitott kapun surrant ki, és azonnal rátámadt a a biciklis postásra, akit súlyos sérülésekkel vittek kórházba.
Hirdetés
Ad image

Mintha csak Steven King Cujo című horrortörténete kelt volna életre Apcon, amikor egy házőrző a nyitva hagyott kapun keresztül kiszökött. Épp arra gurult a gyanútlan kézbesítő asszony, akire az eb azonnal rátámadt. Amikor a postásnő a földre esett, az állat mindkét lábát tépve-harapva rángatta. Hiába ment oda segíteni az állat a gazdája, és próbálta védeni a testével a nőt. Képtelen volt megfékezni a megvadult ebet. Talán csak az mentette meg a vérző asszony életét, hogy felkapaszkodott egy közeli kerítés beton lábazatára. A nőt súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A Heves Vármegyei Főügyészség közleményében azt írta, hogy a kézbesítő mindkét lábszárán súlyos harapott, szakított sérüléseket szenvedett. Azok csak maradandó fogyatékossággal gyógyultak. A Hatvani Járási Ügyészség a tavaly télen történt ügy kapcsán felfüggesztett szabadságvesztést és pénzbüntetést kért a kutya gazdájára. A térfigyelő kamera támadásról készült videóját IDE KATTINTVA megnézheti.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés