ACNEWS

Horror Piroska kertjében: felakasztott kutya lógott a szilvafán – VIDEÓ

Eltemettem a szilvafa mellé, de ha majd enyhül az idő, csinálok neki egy szebb sírhelyet” – fogadkozott sírva az AcNews-nak Piroska.
Hirdetés
Ad image

Brutális állatkínzó ölte meg a falu kedvenc, gazdátlan kutyusát, akit mégis mindenki sajátjaként szeretett.

Napok óta nem tér magához a döbbenettől Ziliz. Az ezeréves tölgyfájáról híres  BAZ vármegyei falucska utcáin hüledezve mesélik egymásnak a járókelők a gazdátlan kutyus szomorú történetét. Állítólag volt neki gazdája, de elköltözött Zilizről. Azóta szeretetet és kaját kunyerált az utcán. Senkinek nem ártott. Brutális halála minden jó érzésű embert megrázott.

Piroska most az édesanyjával lakik, a saját, festésre, felújításra szoruló otthona pár házzal odébb áll. Vasárnap este ért haza Németországból, de nem számított a látványra, ami a saját kertjében fogadta. „Még mindig a történtek hatása alatt állok. Láttam valakit kiszaladni a színből, az öcsém utána eredt, így vette észre a felakasztott kutyust. Eltemettem a szilvafa mellé, de ha majd enyhül az idő, csinálok neki egy szebb sírhelyet” – fogadkozott sírva az AcNews-nak Piroska.

Az asszony vasárnap óta haza sem mer menni. Bár az édesanyjánál húzza meg magát, képtelen elaludni. Mint mondja, sokkot kapott a felakasztott kutya látványtól. Riasztották a rendőröket, akik helyszíneltek, az ügyben állatkínzás miatt nyomozás indult. Piroska addig nem mer a saját házában maradni, amíg a vőlegénye haza nem jön Németországból. Erre december közepéig várnia kell.  Úgy tervezi, utána beszerez egy fogós német juhászkutyát, az majd segít visszaszerezni a lelki békéjét – tudta meg az AcNews. Ha megtalálják az állatkínzót, 3 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat – adta hírül a TV2 Tények.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!