ACNEWS

Horror Tápiószelén: a TEK kommandósai elfogták a testvérgyilkost

A TEK kommandósai elfogták korrupt kollégáikat /fotó: police.hu
A TEK kommandósai elfogták korrupt kollégáikat /fotó: police.hu
Vérfürdőt rendezett M. József a családi ház udvarán: öccsét a kisfia szeme előtt konyhakéssel meggyilkolta.
Hirdetés
Ad image

Évek óta egy fedél alatt éltek  M. József, illetve annak öccse és kisfia. Mindennap veszekedtek, ami szombat este gyilkosságig fajult. A végzetes estén a ház udvarán vesztek össze, majd a 60 éves M. József egy konyhakéssel, többször megszúrta testvérét. Az 58 éves testvért a gyors segítség ellenére sem lehetett megmenteni.

A dühöngő gyilkos bezárkózott a házba, ahonnan még a rendőrök kérése ellenére sem volt hajlandó kijönni. Ezért a Terrorelhárítási Központ kommandósai mentek érte. Miután a speciálisan kiképzett, állig felfegyverzett kommandósok elfogták, a mentők ellátták a könnyebb sérüléseit. Ezután rendőri kísérettel kórházba, onnan pedig a Nagykátai Rendőrkapitányságra vitték.

M. József kihallgatásán részletes beismerő vallomást tett. Elmondása szerint az öccsével régóta tartó rossz viszonya, a pénztelenség és testvére alkoholista életmódja vezetett a tragédiához. A férfi ellen a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés gyanúja miatt nyomoz – írta a police.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!