ACNEWS

2024. September 12.   |   Mária napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Horror Türjén: átment Zolin a traktor 26 tonnás tartálykocsija

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Esélye sem volt a túlélésre annak a közmunkásnak, aki Türje határában egy traktor vontatta 26 tonnás tartálykocsi alá esett.
Hirdetés
Ad image

Sokkot kapott Türje a horrorbaleset hírétől: szörnyethalt Zoltán, amikor egy 26 tonnás tartálykocsi alá esett. Péntek óta gyászol a falu, a 423 lelket számláló falucska lakói siratják Zoltánt, a 30 éves fiatalembert.

„Úgy tudom, Zoli a szomszédos Türjén közmunkásként dolgozott – nyilatkozta az AcNews-nak Zoltán egyik szomszédja. – Épp hazafelé tartott a biciklijén, amikor Türje határában tragédia érte. Úgy hallottam, megbillent és beesett az őt előző traktor és a 26 tonnás tartálykocsi alá.” A neve elhallgatását kérő férfi hozzátette: Zoltán az idős mamáját, Irénke nénit gondozta, akinek nem tudni, mi lesz most a sorsa.  

„Rendes ember volt a Zoli, ahogy az édesapja is az. Ő egyébként sírásóként dolgozik, most a kollégái temetik el a fiát. Az út, ahol a tragédia történt elég szűk, a kilátásba belógó fák is zavarják a kilátást” – tette hozzá a szomszéd.

A faluban úgy tudják, a traktort egy nagygazda fia vezette. Hígtrágyát vitt a földekre, épp az utolsó kört tette meg, amikor megtörtént a baj. Sokan sajnálják a traktorost is, akit nagyon megviselt a tragédia. Hiszen jól ismerte az áldozatot. Előzés közben a kerékpáros lehúzódott a padkára, a a munkagép elmehessen. A traktoros még bele is nézett a tükörbe, minden a szeme láttára történt. Zoltán a kerékpárjával megbillent és a vontató illetve a három tengelyes, 26 tonnás pótkocsi tartálykocsi közé esett. Kivédhetetlen volt a baleset. Zolin átment mindhárom tengely. Bár a mentők hamar megérkeztek, az áldozaton már nem lehetett segíteni. A hatóság a helyszínen bevonta a traktort vezető fiatalember jogosítványát, a baleset részleteit a rendőrség vizsgálja.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés