ACNEWS

Horrorbalesetben meghalt a magyar ketrecharcos és utasa

Fotó: olvasó
Fotó: olvasó
A tragikus sorsú, híres testépítő és MMA harcosnak esélye sem volt a túlélésre, a másik autó idős utasáért küzdenek az orvosok.
Hirdetés
Ad image

Brutális horrorbaleset helyszínére riasztották a tűzoltókat és a mentőket a hétvégén Szalántán. Stétz Dániel testépítő-ketrecharcos a Mercedesével ütközött egy Suzukival. A luxusautóban ülő sportolót és női utasát már nem lehetett megmenteni, mindketten szörnyethaltak.  A tragédia  az 58-as főút Szalántáról Pécs felé vezető részén történt, ahol három személyautó rohant egymásba. A Baranya Vármegyei Katasztrófavédelem beszámolója szerint a 30-as éveiben járó, korábbi harcművész előzni próbálta az előtte haladó kocsit. Amely váratlanul balra kanyarodott.

Az ütközés elkerülhetetlen volt. Stétz luxusautója lesodródott az útról, többször megpördült, majd egy fának csapódott – írta a sportal. A felismerhetetlenségig összetört roncsból a helyszínre érkező tűzoltók szabadították ki Stétz Dánielt és utasát. A kisautóban ülő idős nőt életveszélyes, egy gyermeket súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés