ACNEWS

Hősöket csináltunk az ellenfélből, Litvánia – Magyarország: 2-2

Örülhetünk a döntetlennek a litvánok ellen Fotó: MTI
Örülhetünk a döntetlennek a litvánok ellen Fotó: MTI
Gyalázatos első félidő után kétgólos hátránnyal vonult a csapatunk az öltözőbe, utána végre felálltak a fiúk.
Hirdetés
Ad image

Továbbra is veretlen a magyar válogatott, de ezzel a döntetlennel még egyelőre nem jutott ki a jövő évi Európa-bajnokságra.

„Nem leptek meg bennünket a litvánok, inkább mi tettük nehézzé a saját helyzetünket – magyarázta az Origonak a meccs végén Szalai Attila, a magyar válogatott védője. – Rengeteg párharcot vesztettünk, sokszor tettük csínbe a labdákat. Amiket aztán az ellenfél szerzett meg, és veszélyes helyzeteket tudott kialakítani ezekből. Ez az első félidő nem volt méltó hozzánk. De a szünetben szerencsére rendezni tudtuk a sorokat, és a második félidőben már egészen más szellemiségben léptünk pályára.”

Rúgtunk két gólt, és közel jártunk a harmadikhoz, a kapusuk vagy háromszor védett hatalmasat a gólvonalon. De ez benne van a fociban. Az viszont pozitívum, hogy 0-2-ről visszajöttünk a meccsbe, egyenlíteni tudtunk – folytatta Szalai. – Bízom benne, hogy Bulgáriában meglesz a továbbjutás. Le kell vonnunk a tanulságokat és rendezni kell a sorokat. Nagyon szerettük volna ma kiharcolni a továbbjutást. De nem volt görcsösség a csapatban, csak éppen a litvánok most kihasználták a hibáinkat.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés