ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Hosszú Katinka dührohamát a helyén kell kezelni Hargitay szerint

Fotó: ATV
Fotó: ATV
Hargitay András az úszóválogatott korábbi kapitánya úgy véli, üzengetésnek nincs helye, a szövetség megtette a maga dolgát.
Hirdetés
Ad image

Megvédte az olimpiai bronzérmes, háromszoros világ- és Európa-bajnok úszó a dührohamában fröcsögő Hosszú Katinkával szemben a MÚSZ-t. Hargitay András az úszóválogatott korábbi kapitánya az ATV Start című műsorában reagált Katinka nyílt levelére. Mint az AcNews megírta, a volt úszónő a szövetség vezetői lemondását követelve sértegette, alattomosnak, gerinctelennek nevezte őket.

„Ehhez, hogy legyen egy ilyen váltás, a szövetség közgyűlésének kell véleményt mondania. Tehát ennek megvan a szakmai fóruma, szerintem ez nem ilyen üzengetéses dolog” – fejtette ki Hargitay András, hozzátéve: „Hosszú Katinka szavaira oda kell figyelni, hiszen háromszoros olimpiai bajnok, ez egy vélemény, de ugyanakkor a helyükön kell kezelni” 

A beszélgetésben Soós Csaba nyilatkozatát is érintették, amely szerint a magyar úszórendszer a világ egyik legrugalmasabbja, mivel a bajnokok különböző útvonalakon értek el a csúcsra. Ezzel Hargitay is egyetértett. Rámutatott, hogy nem minden sportolónak kell külföldre mennie a sikerhez. Az interjú végén Hargitay András a jövőre is kitért, hangsúlyozva, a magyar úszósport mindig is jelentős eredményeket ért el, és bár voltak hullámvölgyek, alapjában véve a rendszer jó. Egészen 1969-től kezdve folyamatosan letett valamit az úszósport az asztalra” – zárta Hargitay.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés