ACNEWS

Hosszú Katinka utolsó olimpiáját is beáldozná a család érdekében

Az olimpikont már csak négy érem választja el a hőn áhított 100-tól, miközben már családi életre készül vőlegényével, Gelencsér Mátéval.

Hirdetés
Ad image

Az olimpikont már csak négy érem választja el a hőn áhított 100-tól, miközben már családi életre készül vőlegényével, Gelencsér Mátéval.

Katinka a Nők Lapjában vallott szerelmével, Mátéval való kapcsolatáról.

„Amikor elkezdtünk beszélgetni, nagyon imponált Máté tudása, a világnézete, soha nem volt unalmas, mindig tudott mesélni valamiről, ami érdekes, izgalmas, amiből tanulhattam. Különleges ember, nagy szíve van” – mesélte a lapnak Katinka.

Máté edzőként is támogatta őt, az olimpiára készülve sok tanáccsal látta el, újat tudott hozzátenni Katinka rutinjához. Az olimpikon bevallása szerint szerint nem a tehetségének, sokkal inkább szorgalmának, a versenyek szeretetének tudja be az elért magasságokat. Mára viszont nem az úszás a prioritás Katinka életében.

„Ma már fontosabb, és sokkal inkább foglalkoztat, hogy otthont szeretnék, boldog házaséletet, gyereket, akik célt, értelmet adhatnak az életemnek. Ha a következő olimpia lesz az ára, esetleg szívesen megfizetem érte” – mondta Hosszú, majd hozzátette, neki a siker most az, hogy szerelmes, közel vannak a családhoz, ahol mindenki jól van és egészséges, valamint a budapesti vendéglőjük megnyitása is egy ilyen pont.

Az úszónő szerelme, Máté hosszú évekig külföldön élt, s bár ismerte Katinkát, arra, hogy a lány mekkora sztár, csak akkor jött rá, amikor hosszabb időre Magyarországra látogatott. Az ismerkedésből telefonszámcsere, aztán edzőség, később közvetlen barátság és szerelem lett.

Máté úgy véli, Katinka az elmúlt időszakban ért csalódásai miatt lett visszahúzódóbb.

„A Vaslady-szerep neki akkor sok tekintetben védelmet nyújtott, páncélt biztosított, hogy ne sérüljön lelkileg, hogy végigcsinálja azt, amit szenvedélyesen maga elé tűzött, és ezáltal lehetett a sportág történetének egyik legkiemelkedőbb egyénisége. Idő, élettapasztalat kellett neki hozzá, hogy megtalálja önmagát, miközben megélheti a szabadságát Lehetne sorolni, én azonban egy különleges képességét emelném ki: a fantasztikus döntőképességét. Azt, hogy minden kétséges helyzetben villámgyorsan és szinte tévedhetetlenül rátapint a lényegre” – mondta Gelecsér Máté a lapnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés