ACNEWS

Hosszú Katinka zavaros ámokfutásán nevet az internet világa

Fotó: ATV
Fotó: ATV
A sporteredményeiről híres, háromszoros olimpiai bajnok úszónő és férje kommunikációs ámokfutásba kezdett, ami rájuk hullt vissza.
Hirdetés
Ad image

Zavaros tartalmú üzenetet küldött a vérig sértett Hosszú Katinka az őt leleplező egykori férje és edzője, Shane Tusupnak, illetve az úszósport vezetőinek. Katinka nem fogadta meg világbajnok Hargitay András és Czene Attila olimpiai bajnok úszok tanácsát. Továbbra is személyeskedve, pokróc stílusában szidja a Facebookon a úszósport vezetőit és már a volt férjét, Shane Tusupot is. Katinka arra nem gondolt, hogy mindez az ő fejére száll vissza. Arról nem beszélve, hogy ember legyen a talpán, aki a magyar nyelvvel és a helyesírással állandóan hadilábon álló Katinka szavait pontosan tudja értelmezni.

Kálnoki Kis Attila újságíró szeme is megakadt Katinka bejegyzésén. Csak ennyit kérdezett a posztjában? „Szerintetek kire, mire gondol? – tette fel a kérdést a Facebook oldalán.”

„…egy egészséges magyar úszótársadalmat szeretnék. Ugyanakkor megértem azt, hogy a Széchy korszakban károsult jelenleg még jelenlévő sportvezetők ezt nem értik meg – írta Katinka a Facebook oldalán. – Sokuknak nincs családja, amit nagyon sajnálok. A Magyar Úszósport egy szebb és tisztább közeg lenne, ha ez máshogy alakult volna. Nem pedig az őket ért morális sérelmek és atrocitások végett viszonyulnának az úszókhoz.”

Túl sok a sérelem

Az újságíró kérdésére számtalan poszt érkezett, Katinka kapott is érte hideget-meleget. „Katinka nemcsak az edzéselméletet forradalmasította, hanem a magyar nyelvet is” – írta András.

„Ebből a katyvaszból kihámozni, hogy mire gondol… sok sikert. Én pl. arra gondolok, hogy miért kell neki úgy tennie, mintha intelligens lenne, miközben éppen az ellenkezőjét sikerül minden egyes, a magyar nyelvet meggyalázó posztjával bizonyítania?”– tette fel a kérdést Áron.

„Összetett, amit írt, egyrészt folytatódhat a Wladár kontra Katinka „párbaj”, másrészt összekapcsolnám a be nem indított akadémiával is. Túl sok a sérelem.. Hogy szeretne változtatni, ha nincs döntési helyzetben? Kíváncsi leszek, hogy lesz tovább… – írta Balázs.

Persze Katinka saját oldalán írt bejegyzésére is sokan hozzászóltak. „Ha nincs Shane, visszavonultál volna. Úgy rémlik, ezt tanácsolták neked. Az meg szimplán megmosolyogtató, hogy Tokióban megnyerted volna a vegyeseket… Te feltételezésekre építesz, Shane meg a tényekre. Az meg csak hab a tortán, milyen jellemtelen, gusztustalan ügyeid voltak/vannak. Csendben kéne maradni, Katinka” – tanácsolta Ferenc.

„Kíváncsi vagyok, 20 év múlva is ez lesz a véleményed? Az olimpiai érméket pedig a volt párodnak köszönheted, nem annak, hogy akkor fiatal voltál – vélte Ilona.

A sok győzelemhez mindketten kellettetek

„Mind ketten kellettek hozzá. Viszont KATINKÁNAK méltó módon kellett volna vissza vonulnia. A fröcsögést ő kezdte. Kár, hogy így alakult. A csodálatos eredményei a feledésbe merülnek” – Béla.

De Katinka mellett most is kiálltak a rajongói. Zsuzsanna ezt írta: „Katinka!! Neked nem kell semmit tenned!! Mert Te vagy a NAGY betűs bajnok nekünk Magyaroknak!! Csodálatos boldog éltet kívánok nektek!

„Ne fujjoljatok ennyi idő után egymásra…a sok győzelemhez mindketten kellettetek!!! Mint ying és yang…hogy ez szerelemmel is át volt szőve ez még jobban lendített az eseményeken!!! Szóval, becsuljetek meg a múltat, amit egymásnak köszönhettek!!! – tanácsolta Tamás.

„mindkettőjüket kedvelem, amikor együtt voltak úgy is. Katinka sikere több ember együttes munkájának a gyümölcse, amibe beletartozott Shane is és ő ráadásul kihozta belőle a maximumot és ezt Katinkának nem kéne elfelejtenie illetve Shane edzői sikere vice versa köszönhető – fogalmazott Réka.

„Gratulálok az eddig elért teljesítményedhez, az érett személyiségedhez és ahhoz, hogy tükröt mutatsz a jelenleg regnáló úszóközösségnek. Az ilyen újító személyiségek visznek előre, nem azok, akik benne ülnek nyakig és bentragadtak a mocsárban. Példamutató vagy és voltál. Ami pedig a múltbéli párod fájdalma, az azért is szomorú, mert ezek szerint nem tudott továbblépni” – fogalmazott Géza.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés