ACNEWS

Hüledezik Zalatnay, nincs felelőse Dolly állatkínzási botrányának

Dolly már csak a bíróságon tisztázhatja magát/fotó: MTVA
Dolly már csak a bíróságon tisztázhatja magát/fotó: MTVA
Nyolc hónapja hiába várja, hogy a rendőrségen megszólalhasson a gyöngyösi kutyatelep felszámolásának szemtanúja.
Hirdetés
Ad image

Zalatnay Sarolta nem hisz az ártatlanságát hangoztató kolléganőjének, Dollynak. Ő még mindig döbbenten áll a történtek előtt, és elszomorítja, hogy a felelősök azóta sincsenek meg. Ugyanis a Story magazin megkereste a Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, de azt mondták, a büntetőeljárás befejezéséig nem adhatnak bővebb tájékoztatást.

Rettentően el vagyok keseredve, hogy egy ilyen életellenes bűncselekmény ennyi idő után is itt tart. Annyira fáj, ami abban az udvarban történt az ártatlan kis állatokkal, és nem létezik, hogy még nincsenek meg a felelősök! – mondta Zalatnay Sarolta a Story magazinnak. Dollyról is elmondta a véleményét. – Nem létezik, hogy ha a nevemet viseli egy kennel, én nem tudom, mi folyik ott! Fáj a szívem, főleg, hogy egy kolléganőm állít ilyeneket, akinek a munkásságát tisztelem, de visszásnak érzem, hogy a színpadon csupa szép és a jó dologról énekel, miközben a kenneljében szörnyűségek történnek” – tette hozzá az énekesnő.

Ugyanakkor a rendőrség titkolózásával ellentétben a gyöngyösi ebrendész, Palotai Dóra több dolgot is elárult. Például azt, hogy őt azóta sem hallgatták ki, pedig jelen volt a szaporítótelep felszámolásakor. A nő elmondta, hogy szemtanúja volt annak is, ahogy Dolly sietősen távozott a saját ivaros kutyáival, mielőtt a rendőrök kiértek volna.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés