10 kilótól szabadult meg Bódi Csabi 4 hét alatt – „A Jóisten segítségét kértem, hogy adjon erőt”

Soltész Mónika 2019.10.02. Huppsz

10 kilótól szabadult meg Bódi Csabi 4 hét alatt – „A Jóisten segítségét kértem, hogy adjon erőt”

Elege lett Bódi Csabinak a túlsúlyból. Isten segítségét kérve sikerült belevágnia a fogyókúrába, és négy hét alatt tíz kilótól szabadult meg. Az énekes az AcNewsnak árulta el döntésének okát, és mint kiderült, több oka is van terveinek, de főképp az, hogy nem szeretné kövéren oltár elé vezetni kislányát.
 

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

„Sokszor kezdtem már bele, de nem tudtam végigcsinálni. Nem volt egyszerű a már eddig leadott súlytól sem megszabadulni, de még további tíz kilót szeretnék fogyni. Bevallom őszintén, a Jóisten segítségét kértem, hogy adjon elég erőt ahhoz, hogy ezt véghez tudjam vinni. Sikerült, mert most már ellent tudok állni a kísértésnek. Pedig nagyon nehéz helyzetben vagyok, hiszen édesanyám és a feleségem főztje fantasztikus. Nem beszélve a fellépésekről, ahol mindig rengeteg finomsággal várnak” – kezdte lapunknak Csabi, aki azt is elárulta, miért volt szükséges belevágnia a diétába.

„Egyrészt apukám és anyukám hibájából tanulva, hiszen nekik már volt egészségügyi problémájuk, másrészt mivel közszereplő vagyok, a Sláger TV egyik arca, nem engedhetem meg magamnak, hogy úgy nézzek ki, mint amikor elszaladt velem a ló. Úgy pedig nem nézek ki jól sem a televízióban, sem a videoklipben és a színpadon sem. Anyukámék, a rokonság és a baráti kör is figyelmeztetett, hogy kicsit felszedtem magamra. Az ember pedig, ha folyamatosan hízik, nem is veszi észre magát, csak akkor, ha a ruhák már nem mennek fel rá. Pár év alatt akár húsz kiló is felszaladhat az emberre. Arról nem beszélve, hogy nem szeretnék a kislányom esküvőjén egy elhízott apuka lenni, és azt sem akarom, hogy az unokámmal ne tudjak majd játszani. Egy teljes életmódváltásra van szükségem” – tette hozzá az énekes, aki terveiről is beszámolt.

„Idén három klipet szeretnék forgatni, készülnek dalok a youtube csatornámra. Szilveszterre pedig tervezünk egy hatalmas durranást a Sláger TV-n, lehet, hogy indul egy új időszámítás az én irányomból, és akkor fogok debütálni. Egyelőre ennyit árulhatok el” – zárta a beszélgetést Csabi.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT