13 év után újra egy színpadon Nótár Mary és Bódi Csabi

Soltész Mónika 2020.01.23. Huppsz

13 év után újra egy színpadon Nótár Mary és Bódi Csabi

Bódi Csabi és Nótár Mary tizenhárom év után áll ismét együtt színpadra az énekesnő februári 13-ai nagykoncertjén. Mindig is jó kapcsolatot ápoltak, azonban mindkettejük elfoglaltságai más-más irányt vettek. Túl vannak az első próbán, és bár tartottak attól, hogyan tudnak ennyi kihagyás és év után újra együttműködni, Csabi az AcNewsnak elárulta, minden jól ment, azonnal fel tudták venni egymás ritmusát.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

„A reflektorfény Nótár Maryn lesz, és vendégként veszek részt a nagykoncertjén. Tizenhárom év után fogunk újra először egyszerre egy színpadon állni. Az egyik legnagyobb slágerünket, a Nyugtalan érzés című dalunkat fogjuk az eredeti felállásban elénekelni. Mindkettőnk részére hatalmas kihívás, ugyanis azóta nagyon sokat változtunk mind a ketten. Újra összeszokni nem kis feladat, de annál nagyobb kihívás, de örömmel álltunk a feladat elé. A találkozás alkalmával öt perc elteltével már föl is vettük egymás ritmusát, nagyon élveztük a próbateremben a munkálatokat. Hatalmas megtiszteltetés számomra, hogy ismételten együtt állhatok a színpadon Magyarország egyik legjobb énekesnőjével, és mulattatójával” – kezdte lapunknak Csabi, aki azt is elárulta, mi volt az oka, hogy több mint tíz évnyi közös munka kimaradt az életükből.

„Nem találkoztak az útjaink. Az élet máshova sodort minket, én a Sláger TV-nél, ő pedig a Zenebutiknál dolgozik. A kettő pedig konkurencia egymásnak, a sors fintora volt, hogy nem tudtunk közösen együtt énekelni. De most is csak egy duett erejéig állunk újra össze” – tette hozzá az énekes, aki elárulta, milyen érzést váltott ki belőle, amikor az énekesnő felkérte a duettre.

„Maryvel mindig is nagyon jó kapcsolatot ápoltunk. Heti szinten tartottuk a kapcsolatot. Amikor fölhívott, annyira nem ért váratlanul. Titkon reménykedtem, hogy hátha erre a nagyszabású rendezvényére meghív, de sosem mondtam neki. Mint utólag kiderült, ő is nagyon bízott benne, hogy ha felkér, igent mondok rá. Nagyon boldog voltam, mert most egy régóta dédelgetett álmom válik valóra” – mondta az énekes.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT