15 éves kora óta ismeri szerelmét Cinthya Dictator

Pataki József 2019.09.18. Huppsz

15 éves kora óta ismeri szerelmét Cinthya Dictator

Cinthyát egy tegnapi mozifilm bemutatón kaptuk el pár szóra, és kiderült, szerelmét, Molnár Tomit régebb óta ismeri, mint hinnénk.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

A Fórum Hungary jóvoltából tegnap részt vehettünk a Cinema City Aréna díszbemutatóján, ahol elsőként tekinthettük meg a hazai hírességek társaságában Brad Pitt legújabb filmjét. Az eseményen többek között megjelent Cinthya Dictator is, aki nemrég egy 10 évvel ezelőtti fotót töltött fel az oldalára, melyen jól látszik, hogy mostani szerelmével, Molnár Tomival vendégeskedik egy műsorban.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

CINTHYA DICTATOR © (@cinthyadictator) által megosztott bejegyzés,

„15 éves korunk óta ismerjük egymást Tomival. Egy kerületben nőttünk fel, szinte egymás mellett. Minden reggel egy villamoson utaztunk az iskolába, még a gimink is egymás mellett volt. Mindeközben egy akkori szubkult oldalon is fent voltunk, onnantól datáltak minket a médiában. Akkor lettek az első követőink… – kezdte lapunknak Cinthya. – Az Anti Fitness Club idején, szerepeltem Tomiék második videoklipjében is. Akkoriban Iszak Eszti csinált a VIVA zenecsatornán egy műsort, ahova mindkettőnket behívott, hogy a stílusunkról csináljon egy epizódot. Neki köszönhető, hogy az akkori időszakunkból van egy közös fotónk Tomival. Érdekes, hogy 10 éve készült az a kép, 1 éve vagyunk már együtt és nem is gondoltuk volna, hogy milyen fordulatokat hoz az élet. Végig egymás mellett haladtunk az évek során, és most ért össze az életünk. És remélhetőleg ez így is folytatódik.”

A fiatal művész lánnyal ezek után persze rátértünk a film témájára is, és ekkor igazi nyelvújítóként megalkotta az ’alienkomplexus’ kifejezést.

„Nagyon szeretem a sci-fi filmeket. A fiktív jövőről mindig szeretnek álmodozni az emberek. Én is szeretek fantáziálni ilyenekről, az egész űrtéma nagyon vonzó számomra. Főleg mert egész életemben azt éreztem, hogy nem evilági lény vagyok. Kicsit ’alienkomplexusom’ is van” – mondta nevetve.

Az Ad Astra - Út a csillagokba szeptember 19-től látható a hazai mozik műsorán.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT