15 éves lett a Jóban Rosszban - Madár Vera: Több időt töltöttem velük, mint a férjemmel!

Dózsa Gabriella 2020.01.27. Huppsz

15 éves lett a Jóban Rosszban - Madár Vera: Több időt töltöttem velük, mint a férjemmel!

15. születésnapját ünnepli a TV2 kórházsorozata, a Jóban Rosszban. Ez idő alatt 4200 alkalommal építették át a díszletet, 5470 napot forgattak az elmúlt 15 évben, 146 liter alapozót, 324 doboz púdert és 2475 liter mosószert használtak fel, 5000 darab kókuszgolyót, 425 000 liter kávét fogyasztottak el, és általában 8 kilométert gyalogolnak a stúdióban egy nap. Madár Vera a legviccesebb forgatásokról mesélt az AcNewsnak.

 

 

 

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Immár tizenöt éve zajlik a csillagkútiak élete hétköznap esténként a nézők szeme láttára vicces, drámai és megható pillanatokkal. Ünnepelnek a sorozat színészei és stábja: ma tizenöt éve, hogy adásba került a Jóban Rosszban első epizódja a TV2 műsorán.

„Nekem a kollégák a második családom, hiszen az elmúlt évek alatt több időt töltöttem velük, mint a saját családommal, a férjemmel” – mondta lapunknak Madár Vera, aki a kezdetektől tagja a stábnak. „Rengeteg vicces forgatási napon vagyunk túl, legutóbb Huba, a ló okozott fergeteges pillanatokat, amikor megjelent a klinikán. Olyan értelmes tekintete volt, hogy azt hittem mindjárt megszólal. De forgattunk már kecskével is, aki az én lábamhoz volt elbújtatva. Rengeteget nevetünk, egyik alkalommal például kint forgattunk az erdőben, mert tisztító szeánszra viszem a többieket, de közben találunk egy hajléktalant. Neki üvöltöznie kell, hogy meghalljuk, de ezt az üvöltözést bevállalta az egyik stábtag, Paplan. Olyan hangon rikácsolt, hogy röhögőgörcsöt kaptunk, de olyan szinten, hogy a rendező már kezdett kiakadni, ránk is szólt. De volt olyan is, hogy hatalmas riadtságot okoztam, mert rákönyököltem az üveg pultra a Macsek bárban, ami nagy csörömpöléssel tört össze, ugyanis még nem volt rögzítve. Szóval tessék nézni a Jóban Rosszbant, mert nálunk mindig történik valami.”

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT