35 évesen újra bárányhimlős a népszerű énekes

AC News 2017.04.07. Huppsz

35 évesen újra bárányhimlős a népszerű énekes

A Nagy Duett sztárjának, Vastag Csabának furcsa piros foltokat lehetett észrevenni a nyakán a vasárnapi műsor ideje alatt. Később az énekes elárulta, hogy hihetetlen módon 35 évesen újra a bárányhimlő támadta meg.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

„Amikor megtudtam, hogy bárányhimlős vagyok, először meglepődtem, hiszen úgy gondoltam, nem lehet elkapni, ha egyszer valaki gyermekkorában már átesett rajta. De nekem még ez is sikerült!” – kezdte a Blikknek Vastag Csaba, akinek a túlterheltség miatt teljesen legyengült az immunrendszere. „Nagyon sokat dolgozom az utóbbi időben, készülnek az új dalaim, tervezzük a tavaszt, a nyarat, sokat utazom, és persze A Nagy Duett produkciói is komoly felkészülést igényelnek” - magyarázta az énekes a Blikknek, aki óvintézkedéseket tett annak érdekében, hogy a partnerét, illetve a produkció többi sztárját is megóvja a járványtól.

„Körültekintően jártam el, több orvos tanácsát is kikértem. Sőt a többieket is megkérdeztem, hogy mindenki túl van-e ezen a betegségen, mert nem akartam senkit veszélyeztetni… Most már a vége felé járok, lassan meggyógyulok” - nyilatkozta bizakodóan Csaba.

További cikkek

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT