50 éves jubileumát ünnepli Karda Bea – „Ki tudja, milyen őrültségek várnak még rám?”

AC News 2019.07.13. Huppsz

50 éves jubileumát ünnepli Karda Bea – „Ki tudja, milyen őrültségek várnak még rám?”

Sok tekintetben jubilálok idén – mondja Karda Bea, aki 50 éve van a pályán. Már óvodásként eldőlt a későbbi sorsa, amikor egy rendezvényen kiállt az emberek elé énekelni. Karda Beát ma is az teszi a legboldogabbá, ha énekelhet! Pedig az elmúlt ötven év során nemcsak siker és derű kísérte az útját, volt része magányban, betegségben és gyászban is. Ám született optimistaként mindig a jó dolgokra koncentrált.

b3 bejegyzeseknél(200x300)

„Sok tekintetben jubilálok idén: 13 éve éltem túl a mellrákomat, 10 éve vagyok együtt a párommal és nem utolsó sorban 50 éve vagyok színpadon, amit egy feledhetetlen bulival szeretnék megünnepelni szeptember 4-én, a 69-ik szülinapomon. A művésztársaim közül főként a velem egykorúakat szeretném meghívni, sajnos kevesen vagyunk már. Jövőre a 70-ediket már ki is hagyom, úgy döntöttem, megállok, örökre 69 maradok!” – mesélte a Sztár Limonádénak az énekesnő.

„Voltak bakancslistáim bőven az elmúlt ötven évem során. Hatvanhárom évesen például tandemben ugyan, de kiugrottam egy helikopterből, ami régi álmom volt és ki tudja, milyen őrültségek várnak még rám?! Mindenre nyitott vagyok! Énekesként, az itthoni Táncdalfesztiválokkal nem mindig volt szerencsém, ám 1994-ben az utolsó, hagyományoson mégis színpadra állhattam, és ott elénekelhettem azt a dalt, amivel másodikként nem jutottam ki az Eurovízióra, mégis úgy tudtam örülni ennek a helyezésemnek is negyvenévesen, mintha elhoztam volna a fődíjat! Én győztem volna! Itthon is, külföldön is rengeteg elismerésben részesültem eddigi pályámon, 2000-ben még Göncz Árpádtól is átvehettem egy ezüst fokozatú tisztikeresztet, ám én erre a bizonyos második helyezésemre vagyok még ma is a legbüszkébb.”

További cikkek

cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)