A botrány folytatódik: Jolly egy titokzatos személlyel wellnesezik

2018.03.14. Huppsz

A botrány folytatódik: Jolly egy titokzatos személlyel wellnesezik

Kibékült az ismert magyar zenészházaspár. Legalábbis Suzy szerint, ugyanis a férjét, Jollyt mélyebben érintette a vitájuk. Mint arról az AcNews is beszámolt, az indulatok azután szabadultak el, hogy Enrique Iglesias hétvégi koncertjén az asszony megsimogatta a világsztár arcát.

hbs(400x300)

„Köszönjük a sok embernek a megkeresést, minden rendben van, és a kis félreértés tisztázva lett. Szeretjük egymást, senki és semmi nem állhat közénk. A közös munka is folytatódik.” – tette közzé ma reggel Suzy a Facebookon. A rajongók sokasága talán már meg is könnyebbült, ugyanis amennyiben a sztárpár a válás mellett döntene, az akár a közös pályafutásuk végét is jelenthetné.

Nos, a legőszintébb hívek számára van egy hírünk: a páros vitája még korántsem zárult le. Természetesen megkérdeztük a feleket, és Jolly bevallotta, hogy a felesége által leírtak csak részben fedik a valóságot.

„Nem teljesen békültünk ki, de ha Suzy úgy érzi…” – mondta a megbántott férfi az AcNewsnak és hozzátette: a feleségének még sokat kell pedáloznia, ha el szeretné nyerni az ő bocsánatát.

„Nem én hoztam Suzyt kellemetlen helyzetbe, hanem ő engem. Én is megtehettem volna sok ismert nővel, amit ő csinált Enrique-vel, de nem akartam megbántani a feleségemet. Nem vagyok hajlandó csak úgy benyelni ezt az incidenst!” – jelentette ki az énekes.

„A botrány miatt sokan kinevettek, amit pláne nem érdemlek meg. Nem azért segítettem önzetlenül Suzy karrierjét, hogy aztán lejárasson. Én futtattam be, és nem szép, hogy ezt most elfelejti.” – magyarázta Jolly, aki saját bevallása szerint tegnap csak azért viselkedett otthon higgadtan, mert a gyermekük előtt nem akart a feleségével veszekedni.
Kérdés, hogy Suzynak pontosan mit kellene tennie a béke helyreállítása érdekében. Egy biztos: egy wellness hétvégével most nem lehet az énekest levenni a lábáról. Mint azt az AcNews kiderítette, az énekes most nagyon is jól érzi magát.
„Most is ott vagyok, méghozzá igen jó társaságban. Hogy kivel? Ezt mindenkinek a fantáziájára bízom. Ki mit tenne most az én helyemben?” – fejezte be az előadóművész.
 

További cikkek

hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
b3 bejegyzeseknél(200x300)