A családja szerint Flipper Öcsinek van egy eltitkolt fia

Dózsa Gabriella 2019.07.15. Huppsz

A családja szerint Flipper Öcsinek van egy eltitkolt fia

Döbbenetes titokra derült fény a tragikusan elhunyt énekes életéből. Flipper Öcsi unokahúga szerint, Franciaországban született egy fia. A család találkozott is a sráccal, akinek a külseje, járása, mozdulatai megszólalásig hasonlítanak a zenészre.

 

 

b3 bejegyzeseknél(200x300)

Flipper Öcsi szerettei szeretnék végre, ha kiderülne az igazság a 12 évvel ezelőtt Kajászón feltűnt fiatal francia sráccal kapcsolatban. Mert külsőre is nagyon hasonlít az énekesre, aki halála előtt azt kérte tőlük: vigyázzanak a fiára.

„Túl sok minden utal arra, hogy Öcsinek lehet egy eltitkolt fia, de a teljes igazságot a család sem tudja” – nyilatkozta a Blikknek Jeszenszky Zsuzsanna, az elhunyt unokahúga. „Az tény, hogy majdnem egy évig a francia tengerparton, Saint-Raphaëlben dolgozott, és ott is bolondultak érte a lányok… Megmutattam ismerősöknek is a videókat, mintha Öcsiről készültek volna, mindenki azt hitte, őt látja. Még döbbenetesebb, hogy a járásuk, a mozdulataik is megegyeznek, ilyen hasonlóságot csak a genetika produkálhat!”

Flipper Öcsi állítólagos eltitkolt fia ráadásul eljött hazánkba, Kajászón, a nagymamájuk temetése után látták először.

„A tizennyolc év körüli srác törve beszélte a magyart, majd egy francia rendszámú autóval ment el” – folytatta a rokon. „Mire felocsúdtam, már el is tűnt, csak az autót láttam elhajtani. Minek utazott volna ezerhatszáz kilométert kétszer is, ha idegen lenne?”

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)