A Dinó jelmez Erdélyi Mónikát rejtette – „Nekem nem ez a műfajom!”

Soltész Mónika 2020.10.12. Huppsz

A Dinó jelmez Erdélyi Mónikát rejtette – „Nekem nem ez a műfajom!”

Az Álarcos énekes hatodik adásában a stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján a Dinó lepleződött le! Az álarc pedig Erdélyi Mónikát, a népszerű műsorvezetőt rejtette.

bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT

Debütált az új Röfi! Liptai Claudia kényszerű leleplezését követően egy új sztár van a Röfi maszk mögött. A nyomozás újra indul! Vadonatúj nyomok, teljesen új nyomozati anyag! Kit rejt az álarc?

Az új Röfivel kapcsolatban még csak most kezdődik a munka, de a Dinó esetében a Nyomozók végre sikert arattak. A több hetes, megfeszített nyomozati tevékenység meghozta gyümölcsét és a végső tippelésnél minden Nyomozó, annak ellenére, hogy Gáspár Laci nehezen adta be a derekát, de egybehangzóan Erdélyi Mónikát gyanúsította meg a Dinó álarcban való ténykedéssel. Ez az új évad első sikeres találata, rögtön az összes Nyomozónál!

A hatodik adásban először a Dinó és a Baba párbajozott, majd a Béka a Banánnal, végül pedig a Kaktusz az új Röfivel csapott össze. Még 10 álarcot övez teljes titok, a világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsorában folytatódik az országos találgatás. Ez a fesztivál sem marad el!

Az Álarcos énekest követően az RTL Moston az Álarc mögött című online háttérműsorban Csobot Adél és Hargitai Bea beszélgetett a Dinóval, azaz Erdélyi Mónikával.

„Nekem ez nem műfajom, sem az ének, sem a tánc. Ha egy olyan terepen kell helyt állni, ami tőled teljesen távol áll, abba nehezen bújik bele az ember. Én már sok olyan showműsorban vettem részt, ahol énekelni és táncolni kellett, ilyenkor mindig iszonyatosan ideges vagyok, mert maximalista vagyok, akinek nem szabad olyan feladatot vállalnia, amiben nem tud száz százalékot nyújtani, mert akkor állandóan ideges, feszült lesz. Én is az voltam” – mondta Mónika.

A teljes beszélgetés itt tekinthető meg:

 

 

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT