„A könnyeimet nyeltem!” - Karrierjét is szüneteltette kisfia egészségéért a Kozmix énekese

Dózsa Gabriella 2019.07.18. Huppsz

„A könnyeimet nyeltem!” - Karrierjét is szüneteltette kisfia egészségéért a Kozmix énekese

A Kozmix énekesének, és kisfiának nehéz évek vannak a háta mögött. Lányi Lala gyermeke koraszülött volt, évekig hordta a Pető Intézetbe. De mindez mára a múlt, Beni szeptemberben már hetedik osztályos lesz, vagány nagyfiú.

 

 

 

 

 

hbs(400x300)

Mai napig emlékszik arra a Kozmix énekese, amikor megszületése után inkubátorba tették elsőszülött gyermekét. Lányi Lala mindent megtett a későbbiekben Beniért, szorgalmasan hordta fejlesztésre, miatta a karrierjét is szüneteltette.

„A könnyeimet nyeltem, amikor az apás szülést követően azonnal inkubátorba került” – mesélte a Blikknek az első órákról a sztárapuka. „Egy kis csöppség volt, és megszenvedett minden lélegzetvételért. Ma már inkább arra kell figyelnem, nehogy megöleljem a suli előtt vagy egy atyai csókot nyomjak a bucijára a lányok szeme láttára. Beni az óvodában egy évet veszített, de mára teljesen felzárkózott. Most hetedikbe megy, és igazi férfipalánta: energikus, intelligens, jó a humora, a szókincse pedig elképesztő.”

Lala nagyon büszke kisfiára, aki már az óvodában felzárkózott társaihoz. Szeptemberben pedig már a hetedik osztályt kezdi.

„Közben persze az akarata is erősödött. Nagyon büszke vagyok rá. Mindig arra vágytam, hogy teljes értékűnek és boldognak lássam, és most, hogy ez valósággá vált, többet nem is kívánhatok. A járásában pici nyoma maradt mindannak, amin keresztül kellett mennie, de én ezt szexepilnek látom. Focizik és biciklizik, de futni is szeret, és a Segway is a kedvence lett, amelyet az egyensúlyfejlesztés miatt kapott.”

 

További cikkek

b3 bejegyzeseknél(200x300)
hbs(400x300)
cba bejegyzeseknél(200x300)