A Szombat esti lázban térne vissza Keleti Andrea - "Nagyon sok embernek kell újrakezdeni az életet!"

Soltész Mónika 2020.05.27. Huppsz

A Szombat esti lázban térne vissza Keleti Andrea - "Nagyon sok embernek kell újrakezdeni az életet!"

Keleti Andrea az elmúlt időszakban keveset hallatott magáról. Sosem szeretett a középpontban lenni, saját döntése volt, hogy kevesebbet szerepelt a médiában. Azonban az elmúlt években is rengeteget dolgozott, a férjével vezetik közös tánciskolájukat, ami bőven ellátja őket teendőkkel. Az AcNewsnak elárulta, a kényszerpihenő bár őket is rosszul érintette, mégsem telt az elmúlt időszak haszontalanul, egyetlen percig sem unatkozott, most olyan dolgokra is jutott ideje, amire korábban nem. Végre rengeteg időt tudott együtt tölteni családjával és egy nem mindennapi felkérésnek köszönhetően leszámolt az őt egy ideje igencsak zavaró plusz kilókkal.

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT

 

„Az elmúlt 14-15 évben, mióta bekerültem a médiába, mondhatni minden nagy showműsorban szerepeltem, így nincs sok nagyobb feladat, ami megtalálhat. Nagyon örülök, hogy újból lesz Szombat esti láz, nagyon izgalmas lenne, ha valamilyen szerepem lehetne benne. Az elmúlt években az én döntésem volt, hogy nem szeretnék a középpontban lenni, ha viszont olyan feladatom van, ami a szerepléssel jár, akkor szívesen állok elébe. Ellenkező esetben háttérbe vonulok, nem kívánom, hogy engem mindenáron folyamatosan lássanak és figyeljenek” – kezdte lapunknak Andrea, aki nemrégiben "újraélesztette” közösségi oldalát, ennek pedig komoly oka volt.

„A hivatalos Facebook-oldalam 2016-ban, A Nagy Duett idején született. Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy komolyabban kellene kezelnem ezt a felületet, időm azonban nem volt rá, és kizárólag csak hasznos dolgokra szerettem volna használni. A karantén idején rendelkezésemre állt ez a felület, ahol a tánciskolásokat el tudom érni, legyen velük kontaktus és még a kedvükben is tudjak járni. Szerettem volna őket megmozgatni, így jött az ötlet, hogy a saját otthonomból, videóban végeztem táncoktatást, ami a legnagyobb meglepetésemre rendkívül népszerűvé vált. Sokan csatlakoztak hozzánk, ami által egy-egy anyag több százezer nézettséget hozott. Örülök, hogy ennyien megszerették, és szeretném is folytatni, azonban hála Istennek a karantén lassan véget ér, beindul az élet, a tánciskolánk, és abban bízom, most majd személyesen is megismerkedhetek velük. Szervezem a programokat, és sokkal több munka vár ránk, mint korábban, hiszen csak kis csoportokban indítjuk az oktatást, betartva a szabályokat. Remélem, az elkövetkezendő időben majd közösen készítünk különböző videókat az oldalamra az én vezetésemmel” – tette hozzá a táncoktató, aki az utóbbi hónapokban óriási átalakuláson esett át, 8 kilóval és 2 ruhaméret mínusszal büszkélkedhet.

„Ha az ember egy drasztikus fogyókúrába kezd, a szénhidrát megvonásától gyenge, rosszkedvű, fáradékony, minden, amit pont nem engedhet meg magának táncoktatóként. Pont a karanténnal esett egybe az a tesztidőszak, amikor egy felkérésnek köszönhetően elsőként próbálhattam ki egy teljesen újszerű fogyasztó módszert. Ez a növényi extractum visszavette az étvágyamat, így nem tűnt fel a szénhidrátmegvonás sem, amit ettem, az pedig jobban hasznosult. Mindent ugyanúgy csináltam, mint az elmúlt években igaz, egyre kevesebbet ettem, mert nem voltam éhes, és a fáradékonyságot sem éreztem. Inkább a környezetem csodálkozott azon, hogy jóval kisebb adagokat eszem. Így szerencsére nem kellett lemondanom a főzés és a családi vacsorák öröméről sem. Mindig is hittem a természetes megoldásokban, de ezek a moszatok és szuperrostok kicseréltek. De egész életemben is tudatosan táplálkoztam, persze örülök az átváltozásnak és nagyon jól esnek a bókok is” - meséli a sztáranyuka, aki azt is elárulta, családjával hogyan élte meg az elmúlt időszakot.

 

„Nagyon sok embernek kell újrakezdeni az életet, minket is érintett a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet, hiszen március 13-tól minden, amit eddig csináltunk, megszűnt létezni. Igyekeztem pozitívan gondolkodni, kihasználtam a felszabadult időt. Nagyon jó volt a családdal együtt lenni. A lányom most érettségizett, így talán abból a szempontból jól jött ez a kis pihenő, hogy fel tudott rendesen készülni a vizsgáira. A fiam nyolcadikos, a karantén előtt szerencsére lezajlottak a felvételik, és sikerrel járt, ott folytathatja a tanulmányait, ahol szerettük volna. Jó, hogy ilyen nagy gyerekeim vannak, mert teljesen önállóan mindent megtudtak oldani az online oktatással kapcsolatban” – mondta Andrea, aki egy percig sem unatkozott, a családi házukat és a kertet szépítgették.

„Itt mindig van mit csinálni. Festettünk, kertészkedtünk, első héten felástuk a kertet, tele ültettük növényekkel, így a zöldségek tekintetében akár önellátóvá válhatunk. Szórakoztató program volt a család számára. Mindig megtaláltuk az elfoglaltságok, sütöttünk-főztünk, rengeteget beszélgettünk. A karantén előtt mi nagyon pörgős, rohanós életet éltünk, ez az időszak megmutatta, mi lenne az ideális. Szép volt, jó volt ez az időszak, de imádjuk a munkánkat, és attól nincs nagyobb boldogság, hogy újra mehetünk a tánciskolánkba dolgozni. Imádom a nyüzsgést és az embereket, rengeteg barátunk van” – fűzte hozzá a testileg és lelkileg is megújult táncművész.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT