A Sztárban Sztár leszek! versenyzője, Feng Ya Ou – „Édesapám mentalitása követendő példa”

Soltész Mónika 2019.10.08. Huppsz

A Sztárban Sztár leszek! versenyzője, Feng Ya Ou – „Édesapám mentalitása követendő példa”

Feng Ya Ou produkciója meggyőzte Horváth Tamást, ami az élő show-ba jutást jelentette számára. Az énekes úgy érzi, a Sztárban Sztár leszek! egy újabb mérföldkő lehet az életében, és bízik abban, hogy ezáltal újra visszakerül a köztudatba, és tovább építheti a karrierjét. Az AcNewsnak szűkszavúan mesélt magánéletéről, de azt megtudtuk, jelenleg főképp a jövőjére és a zenei teendőire szeretne koncentrálni.

bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT

Feng Ya Ou Szikora Róbert bőrébe bújt a Sztárban Sztár leszek! második középdöntőjében. Produkciója meghozta a sikert számára, hiszen Horváth Tamás csapatát erősíti vasárnaptól az élő show-ban.

„Hat évvel ezelőtt kerültem be a médiába, nagyon jó időszak volt az az életemben. Az akkori csapatommal főleg a koncertezésre, a lemezünkre fordítottuk az energiát, végül úgy döntöttünk, feloszlatjuk az együttest. Két éve tevékenykedem a szólókarrieremben, így a célom az, hogy visszakerüljek a köztudatba, és erre egy jó lehetőségnek találtam a Sztárban Sztár leszek! című műsort. Olyan versenyben akartam megmérettetni magam, ami kicsit kizökkent a komfortzónából” – kezdte lapunknak Ya Ou, aki ismerős lehet mindenkinek, hiszen komoly zenei múlttal rendelkezik.

„Tisztába vagyok a képességeimmel, azt is tudom, hogy fantasztikus énekesek mentek haza. Az, hogy a zeneiparban tevékenykedem, nem jelenti azt, hogy másnál tehetségesebb vagyok, maximum annyit, hogy több lehetőségem adódott bizonyítani, amikkel tudtam élni. Ha nem jutottam volna be az élő show-ba, biztosan mély nyomot hagyott volna bennem. Maximalista vagyok, és nem a kudarcot viselem rosszul, hanem amit hagy maga után. Igyekszem mindenből tanulni, épp ezért fogadom el és kíváncsi is vagyok a negatív kritikára a pozitív visszajelzések mellett” – tette hozzá az énekes, aki úgy véli, sokat változott az elmúlt pár évben.

„Nekem nem bűzlik a munka, szeretek lépésről lépésre haladni. Éppen ezért jelentkeztem zeneiskolába, ahol hangszeren tanultam és végeztem. Sokat változott a mentalitásom a zenekari társaim mellett, az évek során ugyanis több együttesben is megfordultam és ahány csapatban voltam, annyi féle szituációban, konfliktusban volt részem. A személyiségem az, ami sokat fejlődött az elmúlt évek alatt. Szakmailag nem vagyok elégedett magammal, ami egyben jó és rossz tulajdonságom. Az elmúlt hat év alatt változtam a legtöbbet minden tekintetben. Sokkal öntudatosabb vagyok, szeretek tiszta képet látni magamról és a világról, amibe élek” – tette hozzá Ya Ou, aki szerint ez a műsor nagy lehetőséget tartogat számára.

„Óvatos játékos vagyok, amiből ki kell nőnöm. Szeretek biztosra menni, és azon az ajtón kopogtatni, amit valószínűleg ki is nyitnak nekem. Ez az élet más területén is jellemző rám, amiatt picit lassabbnak érzem az utamon a haladást, viszont ez a műsor ebben is segít nekem, hogy merjek jó nagyot lépni, és lendületesebben neki futni az életnek. A karrieremben ez egy mérföldkő. Nem voltam sosem megosztó személyiség, most úgy érzem, picit többet kell adnom ahhoz, hogy a karrierem beinduljon” – mesélte lapunknak az énekes, aki már a magánéletéről szűkszavúbban fogalmazott.

„Elsősorban most az utam, a karrierem a fontos, erre igyekszem koncentrálni, de természetesen ez nem azt jelenti, hogy reggeltől estig a négy fal között ülök otthon, és csak a barátaimmal és a családommal találkozom. Még az is lehet, hogy van olyan, akinek udvarolok épp” – mondta nevetve Ya Ou, akinek elárulta, főképp édesapja az, aki inspirálja az életben.

„Ő a mindenem. Nem zenész, így azt nem tudom mondani, hogy a példaképem, de amit elért, ahogy minket felnevelt, az nálam a top mentalitás, és az abszolúte követendő példa nem csak nekem, szívesen odaadnám bárkinek, hogy legyen az apukája. Kis család vagyunk, de nagyon összetartóak, fontos számunkra, hogy mindig minden rendben legyen. Viták is megesnek, mint bármely más családnál, de ezekből születnek olyan megoldások, eredmények, amik még erősebbé teszik a családi köteléket. Csodálatos harmóniában élek, ha hazamegyek Mosonmagyaróvárra, ami sok stabilitást ad itt fenn, Budapesten” – tette hozzá az énekes.

További cikkek

bejegyzeseknél(200x300) Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzéseknél(200x300) - Merk IT
bejegyzeseknél(200x300) - Merk IT